Photobucket

duminică, august 31, 2008

Prieten si oarecare



In seara ista ascult ceva ce-mi taie respiratia, care-mi arata nu drumul spre transparenta cu licori intr-ansa, ci drumul spre pierzanie.
Ar fi trebuit sa stie, ar fi trebuit sa-mi cunoasca sufletul, ar fi trebuit sa tina conttttttttttttt .... si sa se poarte ca atare ..... tocmai d-aia scriu, ca sa ma fac inteleasa, dar bag seama ca nu, nu sunt, sau oricum nu conteaza, conteaza restullllllllll si ce simte restul.
Da, sunt numai simtire .... si repet, nuuuuuuu, nu din cauza din lipsa de pulaaaaaaaaa, cum ar zice toti .... e cineva acolo care ma intelege si caruia-i pasa? care ma-ntelege si-mi pasa? care ma-ntelege? care ma-ntelege? care ma-ntelege? care de o mie de ori repetat, MA INTELEGE?
Daca nu, asta e, ma retrag in cochilia mea preferata, confort 1 sporit ..... si-mi ascult iubitii .... mei decibeli, chiar si imprumutati de la altii ..... ce usor as putea trai numai in acorduri de chitara ..... si pian ..... cat de dulce, de apropiata, de orgasmica e ametzeala.
Nu sunt singura, mai sunt si ochii-n miscarea lor redusa la n/ secunda, mai e si mintea-ntzetzoshata ..... mi-e dor de ceatza si frig si foc de lemne-n caminul de cabana, mi-e dor de simplitate si onestitate, mi-e dor de omenie, mi-e dor de adevar ..... PUR SI SIMPLU
Orice cauza nu este pierduta ..... atata timp cat ramane un prost sa lupte pentru ea ..... pana nu se dasteapta :D


uk3-252

Babuska

Hi, hi, hi
Imi luai piticu-n bratze intr-un acces de (in)dragosteala .... si-l lipii de pieptul meu.
Apoi m-am lasat pe spate pe perina si el s-a ghemuit frumos, relaxandu-se.
Si-n timp ce-si aranja usor tartacutza mare-n comparatie cu corpul pe sanul meu stang, am simtit mica lui inimioara batand iute, ritmat, chiar deasupra inimii mele.
Si tot corpul mi-a fost inundat de caldura, o caldura aparte ce pornea concentric in cercuri din ce in ce mai mari catre toate extremitatile.
Ce sentiment ciudat, comuniunea asta dintre doua inimi complet diferite!
Sentiment exacerbat de uitare, oricum nu mai stiam de multa vreme cum e sa simti asa de aproape o alta inima ... de care sa-ti pese.
Si totusi a fost, aaaaaa, a fost ceva fantastic, parca-n mijlocul inimii mele, ce batea calm (:D) un tic-tac, se afla o alta mica inimioara bombitza, ce batea hipnotic de rapid tic-tac-tic-tac-tic-tac, inabusind sunetul unicului meu tic-tac.
...............................................
Mi-e pofta de-o prajitura ....

"De-afara, picuri mari si grei
Din ploaia ce-anceput de-aseara,
S-au strecurat in ochii mei
Si sufletul mi-l infioara.

- "La ce ma chemi, spre ce meleag ?"
Cu gindu-ntors inspre launtruri
Eu pling si chem un vechi pribeag;
Strig sufletu-mi si-n stropi mi-l mintui."


picaturi

sâmbătă, august 30, 2008

Incruntarea vremii



Ar trebui sa ne asumam si riscuri cand vrem ceva, nu sa mergem numai la sigur .... spunea cineva.
Ha, ha, imi sfaraie calcaiele, parca sunt pe-o tabla incinsa si nu stiu cum sa ma racoresc .... she den cauza jinului nush nici unde-i ulicioara spre portitza de iesire ..... mint, nu jinu-i divina.
Ofteaza omul-om, omul-oama dupa una dupa alta, dar ..... uffffffff, ii mai bine fara ganduri, ii mai bine fara vise, ti-e mintea goala si-unde-i gol este relaxare completa, iashte ra-tzusthi cu grasimi si pene ude nu .... si plutesti .... si greutatea de pe umeri si din suflet si din creieri dispare ..... devii usoara, devii fulg de nea, devii alba, transparenta ..... se uita lumea la tine si nu te vede, te strapunge si trece mai departe .... dar nu-ti pasa pen'ca nu simti niika, decat un pic de sete sarata inghetata - pentru care exista ceilalti fulgi, la fel de albi, inghetati si nesimtiti ..... care sa-ti sature, sa-ti sature, sa-ti sature ..... offf, s-a stricat placa, bine ca trilurilu cocondrilu ma nanamouskureste ghini.
Mai zicea altcineva ca e mai bine sa simti ca traiesti .... si culmea pe vremea ceia eram de acord .... ca simteam ca ma usuc .... dar te usuci oricum cand te invarti ca un leu in cusca, stiind sigur ca n-ai incotro s-apuci, ca nu dai decat cu capul de gratii in orice parte te-ai intoarce, ca te zbati neputincios.
Nu cred ca exista sentiment mai mare de umilire pentru un leu invatat liber, sentiment mai mare de disperare ..... sa-mi bag coltii si ghearele-n ea de viatza ..... ca-n afar' s-o traiesti frumos, dac-ai pututul la tine, nu merita s-o traiesti altfel.
Auzi, printre maslini si ciorchini de lamai sau cu aparatu la gat printre casele marunte, cu pereti grosi si albi la mal de mediteranta ...... =))))))) hahahaha, poci sa ma tavalesc de ras o tzara? stai .... un pic si cu rotitzele-n sus .... stai .... sa ma intorc un chic si pa stanga si pa dreapta ..... gata acum, NU, nu m-am racorit, nu m-am calmat, mai rau ma gandesc cum ar fi fost in alta viatza, in alt spatiu, in paralel sau perpendicular .... si cum ai lua-o tot acolo ajungi, la cap, bum, gratii.
Singura scapare-i sa ramai cu privirea fixa, pierduta-n uitarea timpului ce rugineste, ce transforma-n praf si pulbere ..... inclusiv pe mine, cu tot cu visele mele intortocheate-n care nu ma recunosc sau nu vreau sa recunosc ....
Timpul .... niciodata sa nu-l crezi .... chiar daca se-ncrusteaza-n tine


uk1-283

vineri, august 29, 2008

Printre



Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?
M-a pus dracu' sa ma dau in barci .... si pe masura ce pedalam la ele, simteam ceva ud si rece la picere .... cand ce sa vezi? apa domnilor si doamnelor, apa in care scanteiau cuburile de gheatza ce curgeau lin cu zgomotul specific loviturilor aisbergurilor cand se destrama-n mare-le ocean ..... cuburile paraseau incet, incet inima, lasand gauri in urma lor gri-metalice, in timp ce culoarea-i fugea-n rubinele imprastiate-n barci .... ca da, erau mai multe.
Si ca orice povestire cu inceput, aflai ca exista shiuri, care nu numai ca sunt shiuri, de a caror existentza oricum stiam, dar sunt shiuri de piatra de moara cu fetze de copii nevinovatzi, cu ii si pantaloni de in si sentimente-ncrustate, batute-n cuie de en-shpe.
Iar coltzurile gurii au luat-o gravitational catre pamant, fatza a devenit de marmura alba si timpul a incremenit in nemiscarea dinnoica, placuta-n felul ei de amortzeala crunta, de nepasare, de nonexstentza ..... un soclu pe care sta ceva mititel si-o fatza numai mirare ..... pura.
Unde ti-a fost mintea sirenutzo cand ai scapat margaritarele? acum e prea tarziu


h

joi, august 28, 2008

ah, of, uf, uhhhhh

Stanga, dreapta
Inainte, inapoi
Ori da, ori ba
Cu el pe dreapta, cu ea pe stanga
Cu minte, fara ....
Cuminte, jucaus, cercetator SF in unde, unde? ochi pierduti? nuuuuu! privire, ganduri ..... oftat de bine, relaxare, implinire a ceea ce vrei, doresti, cand vrei, libertatea de a alege, libertatea de a dori, libertatea de a fi ....
" Mananc deci exist ... "

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff


uk4-323

"De ce nu sunt un rege să sfarm cu-a mea durere,
De ce nu sunt Satana, de ce nu-s Dumnezeu,
Să fac să rump-o lume ce sfâşie-n tăcere
Zdrobit sufletul meu.

Un leu pustiei rage turbarea lui fugindă,
Un ocean se-mbată pe-al vânturilor joc,
Şi norii-şi spun în tunet durerea lor mugindă,
Gândirile de foc.

Eu singur n-am cui spune cumplita mea durere,
Eu singur n-am cui spune nebunul meu amor,
Căci mie mi-a dat soarta amara mângâiere
O piatră să ador."

marți, august 26, 2008

Murmure



Mda, trece vremea si se pierde-n negura si uitare .... si dupa ce ca trece de la sine putere, o mai lasi si tu ..... trece vremea si n-o poti opri ....
Doar iubirea e tot ce ne-a mai ramas?! ..... dar daca nu e nici? atunci cu ce ramai? cu prieteni? care? unde?
Ajungi la un moment dat cand consideri ca ce-i de-ajuns, e chiar de-ajuns .... ce simplu, frumos si melodios e "enough is enough"
Si uite-asa ajungi sa te hranesti cu melodii, probabil considerate de unii "cah"

Si totusi e bine, melodiile nu ma ranesc, imi permit sa visez, nu ma acuza de nimic, se lasa ascultate si mangaiate, se lasa traite si-mi murmura-n inima asta imbatranita inainte de vreme, vremea de trece, vremea de vine, vremea ....

E vremea!


uk1-071-copy