Photobucket

luni, februarie 19, 2007

Anunt Matrimonial - numai oferte serioase!!!

I need a man for myself, where do i find'im? :D .... and i mean it .... numai pentru mine. Nu mai simt nevoia sa iubesc, s-a uscat, dar parca pe strada, la o maslina sh-o aluna, la un bratz atarnat de altul sau la un ciocnit o placa de alta ar mai mere o smochina de sex opus.
Sa ma-nvart prin Cismigiu in doi; acum cand imi ingheata ciolanele singure sub patura, sa simt caldura unui corp barbatesc langa mine, sa ma-nghesui in el, sa tzipe sa fug cu tzurtzurii mei de pe el; sa am cu cine rade cu gura pan'la urechi de vreo prostie facuta-n doi sau pe rand; sa-mi fie lene sa fac papa si sa-mi aduca o farfurie de cartofi prajiti calzi si crocanti la nas; sa am cu cine ma duce la o poza in varf de munte, pe plaiuri d-abia calcate de picior de orashean.
Mi s-a acrit de singuratate, viata pare sa-si piarda sensul si de fapt am senzatia acuta ca nu mai ma intereseaza nimic ..... si acum cand scriu, imi pare nonsens, desi stiu sau cred ca e un gand confortabil sa fiu doi, parca nu simt, parca-s din piatra sau si mai bine zis din balega ..... de vaca.
Am uitat sa traiesc, am uitat cum sa traiesc, am uitat pentru ce as mai fi bucuroasa ca traiesc, in afara faptului ca traiesc cum multi ar spune, chiar si eu, da' acilea vorbim de chestii, socoteli sentimentale, d-alea de ti se-nvarte capul precum sirena politiei, mai ramane sa faca EL "ni-no-ni-no"
As vrea sa mai pot plange ca am sufletul greu si ma doare, dar constat ca ma doare-n paishpe, ma screm sa mi se umezeasca okii.
Si nu stiu daca-l mai vreau pe EL, ar trebui sa fie cu adevarat ( nu era mai simplu "real" ) special ..... =)) unde draq ar fi ala specialu' pentru mine, ca io sigur sunt speciala, recunosc cu modestie :D
As vrea sa-i insir calitatile care ar trebui sa le aiba, dar ar fi exact ca un frecus rapid total manual la o scoarta de copac.
Deci rezum, vreau un OM, man should be a must ( ha, she-mi pace sa ma dau inglezoaica! )
Pozele sunt pt anunt, sunt oribile, ridicole, dar iar ma doare-n paishpe, asa mi-a venit mie ..... saptamana asta. Punct. Si de la capat.




10 comentarii:

Anonim spunea...

marlen trisezi, ai pus poze cu tine cand erai mai tinerica, nu-i frumos si nici corect fata de public

Anonim spunea...

ori esti foarte pretentioasa, ori ii mananci la cina. altfel nu-mi explic postul asta.

Anonim spunea...

transant, dar sensibil.iti doresti imposibilul

Anonim spunea...

E bine ca e si de la capat. ;)

ogarafgan spunea...

Mai ano, poznele-s facute acusica trei zile ( iti scot limba de la cei ani ai mei ), imi trebeau pen' ceva anume :D, so corectura pt bublic nu sa punii.
Multumesc de trecere la cei multi! :)

Anonim spunea...

Sper ca e doar proza si nu adevar...

Anonim spunea...

Ar fi citiva pasi obligatorii (4) pentru cautat un sot:

1. se sterge blogu asta - se poate face altu` mai putin personal
2. se merge unde e lume: la expozitii, concerte, la biserica, de exemplu
3. se incepe a se mobiliza mintea si spiritu pentru o chestie aducatoare de multi bani
4. se face orice pentru a se cunoaste multa lume; prin lumea aia e si el.

ogarafgan spunea...

Strainu, e proza adevarata ;)
Domnu' Dinu, multumesc de sfaturi, ce sa zic? mi-au spus mai multi ca e prea personal blogu', dar sincer, la cata lume intra aici si tinand cont si de media de varsta, nu-i nicio sansa ;) sa patesc ceva rau .... sau bun :) .... ei da, mai sunt cei nefu .... care considera ca nu-s eu :D si atunci se vad indreptatiti sa-mi lase bijuterii la aproval ;))
Iesitul la expzitii, pe unde aud, am si intins-o, binenteles ca nu cu ganduri necurate ;)
La biserica, sa ma ierte D-zeu pe unde-o fi, am incercat o vreme :D, mi-a iesit statul in picioare pe nas si mi-a intrat fumul de la lumari, iar cand vad atata naivitate la un loc, ma ingrozesc. N-am nimic cu cei care cred, sa fie sanatosi, dar SF scrie pe mine.
Chestia aducatoare de bani multi? ahaha, la neuronul meu sh-ala complet relaxat, e un pic cam greu. Si hai sa recunoastem, ori te nasti cu ei, nu, nu cu neuronii ;)ci cu banii, ori iti trebuie un sprijin cand n-ai nimic si aici "sprjinurile" pot fi de mai multe feluri ;) nu intru in amanunte dar mi-a venit ideea de un post nou :)
"Prin lumea aia e si el" stiu si d-aia mor de ciuda, dar orice-ul ala mie-mi sta in gat. De ce?
Pentru ca mi-a pierit increderea in oameni.
O intreaga lectie de filozofie - scrie iar pe mine - uite ca exista ceva la care ma pricep :)
In alta ordine de idei, multumesc mult domnu' Dinu, ati fost un dragut, putini, daca nu chiar nimeni, ar fi facut asta.
Si pentru cei care se uita si considera aici ceva pupincurism cu dus si-ntors, o tzara di ixplicatii:
II RESPECT fratilor, bucuresteneste spus, ATENTIE si o conversatie intre OAMENI .... BUNI !!!

Anonim spunea...

Nu am vrut sa pun nici un comentariu la acest post dar nu ma rabd. Nu te cunosc personal dar admir ceea ce faci, atit pentru rindurile pe care le scrii cit si pentru fotografia ta, (doua lucruri pe care si eu as vrea sa le fac mai bine)constientizez ca esti o fata mult mai mult IQ decit majoritatea si totusi pina la urma cred ca nu barbatii sunt cei de vina. No offence, tu le dai vre-o sansa? le acorzi dreptul? Esti fotograf(a), fi atenta la detalii :)si cauta cu perseverenta ceea ce doresti.
Vezi ca domnul Dinu are dreptate, stie el ce stie are o experienta de viata mult mai bogata decit noi asa ca cele 4 sfaturi sunt de urmat.
Blogul tau este deosebit dar nu spera sa iti gasesti iubirea printre cei care il citesc...

ogarafgan spunea...

He, he, he, Caline, multumesc de vorbele bune.
Tocmai, d-aia exista blogul in FORMA asta, ca stiu ca aici nu-i niciun pericol, ca altfel mi-as pune zip la gura. Blogul exista numai pentru ce-i in neuronasul meu drag, nu ca sa impresionez vreun eventual " amorez " ;;)