Photobucket

miercuri, februarie 28, 2007

Martisor de joi

Mai ma trezesc cand ma uit la tivi! Multa lume spune ca e cah teveul, ca ne indobitoceste, ca ne mananca nu mai stiu ce, ca ne lasa chiori si ne ocupa un timp important in care am putea face ceva senzational!!!! .... eventual sa ne apuce o durere acuta de burta cu nevoie stringenta la baie!
sau sa ne facem politicieni ....
Ei, uite, eu invat multe de la el. E adevarat totusi, ca e un interlocutor care vorbeste singur si nu ma asculta deloc :D, dar face muuult pentru mine ca-mi permite sa visez.
Am vazut un film de dragoste, unul deosebit in care se punea intrebarea contrariata- cum s-ar putea rade de dragoste?!!! in care se spunea ca el e prea bun, ar trebui sa mai se si infurie .... si in care el spunea ca daca altii se indragostesc, o fac cand nu-i el acolo .... bine spus!!!
Totul se intampla intr-o Roma a secolului trecut, care desi mie nu-mi place, ma indeamna la reverie si uite asa, Marlen s-apuca la visat cu ochii deschisi.
Mai apoi ma uit la Steve Irwin, un barbat cu multa dragoste in el de daruit animalelor lui dragi, sotiei, copiilor. Are atata gingasie cand se apropie pana si de o soparla Komodo, emana atata bunatate, ca stau prostita si ma intreb cum e posibil sa nu mai existe?
Si mai apoi ma gandesc ca azi e Martisorul si oftez .... si atat .... sau poate nu numai, poate fiind in afara problemei, simt boarea de primavara, de dragoste si bunatate, care se pare ca se aduna azi, mult mai acut, dar totusi e un sentiment cald de bine. In sfarsit ceva mai si merge, se ridica pacla de ura, tipete si certuri macar pentru o zi, prima zi din anotimpul dragostei mele.

Pentru toate femeile din lume ....




Si un anunt: duminica pe Animal Planet de la ora 21, va fi ultimul film al lui Irwin numit " Ocean's dedliest " si de la 22 tot cu el, un omagiu.

7 comentarii:

Anonim spunea...

fain fain ... sa nu uit sa ma uit joi ! :)

ps: la multi ani :)

Catalina Zaharescu spunea...

No, atunci primavara frumoasa pentru tine. Si poate se intampla si treaba din postul anterior... ca doar e anotimpul propice.
:*

ogarafgan spunea...

Nic, sa nu uit sa te uiti DUMINICA! multumesc :)
Catalina, si tie toate cele bune :)

Ionut spunea...

wake up marelene! ne e dor de tine si de proza ta. da si tu un semn de viata ca sa nu credem ca te-ai maritat. :)

ogarafgan spunea...

Stai ma linistit ca inca nu! da' cine stie..... viata am, proza se cam duse, mi-au pierit muzoii ;)

Ionut spunea...

dar poze, poze fara proza de ce nu pui? ca si de poze ni-i dor...

ogarafgan spunea...

Poze ioc, iesit sa fac, ioc, alea vechi imi stau in gat, deh " ma autocenzurez asa tare, ca nu " mai poci pune niika :D
Da' daca MA rugati asa tare si va e dor, o sa-mi dau toata silinta ;)
Unde pui ca azi-noapte, eeee, de fapt azi-dimineata :D, am visat ca iesisem la pozat si eram disperata sa ajung mai repede. Da' si ce peisaj vazusem!!!!!!