Photobucket

sâmbătă, martie 24, 2007

Cat de putin!

Am descoperit America, desi my name is Marie, deci ar fi trebuit s-o descopar pe Mara :-O
De fapt am descoperit un lucru deja descoperit de strabunii strabunilor nostri: cand incepi sa ai obligatii, libertatea-ti dispare si o data cu ea dispare cel mai de pret apanaj al ei - dreptul la fantezie, la fictiune, la VISE
Sa nu intelegeti gresit, ma refer numai la ce poti visa cu ochii larg deschisi, ma refer la faptul ca-ti poti crea lumea ta si numai a ta, care chiar daca e mica si insignifianta pentru altii, pentru tine e taramul de basm OZ, tara minunilor sau dumbrava minunata.
Libertatea inseamna milioane de posibilitati sau niciuna, depinde care parte a paharului o privesti, libertatea inseamna totusi singuratate, libertatea inseamna dreptul tau de a face ce te taie capul in orice secunda.
Nu cred ca-mi mai place sa fiu constransa sa fac ceva, e ca si cand cineva incearca sa-mi indese pe gat o bulina mai mare decat circumferinta lui.
Si totusi, mai bine acum, decat atunci cand constrangerea ar lasa urme mult mai adanci decat le-ar putea suporta cineva.
Si ce mai ramane? raman visele din vis, in care un barbat drag sufletului tau iti saruta fiecare pleoapa a ochilor indelung si te strange cu tandrete la piept, iar daca te trezesti chiar atunci, ii simti inca mirosul si urmele palmelor impregnate in piele. Cat de putin!
E timpul pentru alte culori, e timpul altor anotimpuri!!!!!


Un comentariu:

Calin Andra spunea...

Bine scris.