vineri, iulie 20, 2007

Sclava Isaura

E atat de cald ca ma scurg in propria-mi scursoare.
Sunt un pic racita si mi se usuca mucii-n nas .... aaa, cu scuzele de rigoare, dar vorbesc foarte serios, ma strangea ceva de nas si nu stiam ce ii!!!
Respir si parca am botul bagat in foc, ma arde pe gat ca si cand as avea temperatura si amigdalele cat c.... oaiele lu' nea Tache de la 7 care-i atarna pan'la genunchi..... hmmmm, calduri peste tot .... aaaa, totusi nu cred ca mai are cineva chef de sex sau dragoste domnule, p-asa o vreme! pai cum drac', s-ar face un schimb de fluide mai ceva ca la Niagara fols, daca ploaie nu ie, atunci nimic nu ie!
Si de unde vroiam sa fac un post de dulce si suav cu gust de transpiratie din abundenta, iesi un vax..... aaaaa, de la caldura mi se trage ..... aaaaa ....
Plec pe strada numa' cu sticla de apa de baut dupa mine, sticla de apa de udat, o batista barbateascaca-i mai mare, udata bine si va vine sa credeti sau nu, cu bluza uda. Cum se face?
Se ia una bucata bluza, tricou, carpitza atasata de 2 bidoane, ofcorz ca nu ale mele - deci se ia, se da drumul la apa rececalda, se uda fleasca, se stoarce bine si se imbraca.
Apoi se iese pe strada si pana respiri de doua ori, bluza e gata uscata si calcata (d)in picioare.
Cum n-am masina mica ( si daca as avea si n-ar avea aer conditionat, vai mama mea!!!) ma servesc de reatebeul nostru minunat, care e dotat mai nou cu izvoare termale calde, eventual si sulfuroase, insotite din loc in loc de bare fierbinti, poate poate cineva e rece intre picioare, pentru ca mainile cu siguranta nu le putem tine pe ele.
Tricourile sau camasile au model cu siruri precum " pe umeri pletele-i curg rau " iar pantalonii lasa pe scaune urme vizibile, consistente ca cineva a trecut pe-acolo.

Si de fapt ce vroiam sa zic? ca nu mai pot visa, ca nu mai pot trai liber, sunt sclava Isaura a fierbintelii atot cuprinzatoare ....
Sunt precum un zombitzel mititel care se duce tarash se uda, se intoarce tarash si se rastingneste cu picioarele cracanate-n pat, ca altfel ma ud rapid intre dansele, visul oricarui barbat .... daaaa, bine, stiu, nu ale mele!

Acum e ora 3 AM, ceasul imi arata 32 de grade Celsius, iar ventilatorul imi termina ochii
D-aia pun si io o poza care are toate legaturile cu tecstele mele!!!


5 comentarii:

Lucian Ilica spunea...

ca drept graiesti ... si minunata imagine

antiq spunea...

doar am trecut pe aici , fara sa indraznesc sa las un cuvant .
acu` imi iau imima in dinti - o fotografie de expozitie !

antiq spunea...

indraznesc : de expozitie!

antiq spunea...

minunat scrii , de poze ce sa mai zic...tac si privesc!multumesc!

ogarafgan spunea...

multumesc Lucian!
multumesc mai antiq, ce sa zic? e cu moderarare si d-abia ma intorsei de prin tarile reci, superbe, extraordinar de altefele!