Photobucket

joi, decembrie 13, 2007

Iepulash dagalash!!!!!!!!!!!!

M-am nascut in Bucale. La vremea aia lumea era lume, strazile erau strazi, masinile erau masini, oamenii erau oameni.

peste 2000 de ani

Lumea se imbulzeste pe strazi, masinile se imbulzesc pe strazi, lumea se imbulzeste peste masini, masinile peste oameni, oamenii peste oameni.
Este o orgie perpetuum continua, un amalgam de contorsionisti de diferite origini, un amestec dizgratios, scarbos, murdar, prin care oricat m-as stradui nu pot merge drept.
Trebuie sa-mi croiesc drum din nenumarate franturi drepte, curbe, puncte, virgule ..... si am obosit, am obosit sa dau din coate ..... si ce-i mai greu e ca dau de una singura .... am obosit sa incerc sa respir, sa incerc sa fiu om.
Am obosit sa-i tot dau jos pe cei care se pun pe capul meu - dau unul se pun doi, iezact ca-n basme.

Lauda de sine

N-am fost niciodata galagioasa, am umor, sunt un om bun, nu-s chiar inculta cum ma fac unii ( de care ma doare-n cot ) si mai presus de orice sunt un prieten de nadejde pe care poti sa te bizui ..... ce sa mai zic de faptul ca nu-s nici urata! :D
Atunci de ce mama masii sunt complet singura, pierduta-n jungla asta?
Chiar sa nu mai existe oameni care-mi sunt egali mie? si am spus bine, de restul care se cred nu ma intereseaza! oameni care sa ma aprecieze si sa ma caute pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce am?
Si nu vreau sa aud vorbindu-se de bani, cariere, interese meschine comune, pozitii sociale sau pozitii pur si simplu ...

Mi-am revenit!

Acum sunt treaza si tre' sa-mi ingrijesc putin pielea catifelat-mumificata cu neshte remodeleor dala loreal da paris cu colagen, s-arate mami ghini, poate-mi zdupaie un iepulash in poala! ...


prom-084

2 comentarii:

Unknown spunea...

M-a distrat (intr-un fel) articolul. Belea inceputul. Si poza se potriveste de minune.
Ce mi-as dori eu ar fi daca ai renunta la fontul italic (ma dor ochii cand citesc) si n-ar fi oare posibil sa treci la text negru pe fond alb?

ogarafgan spunea...

sarumana de apreciere Necro!
daaaa' alelalte doua plac la nebunie, asa ca nu te pot satisface :D, cu parere de rau totusi ;)