Photobucket

joi, martie 06, 2008

Casa de lut

Eram in otobus astazi, cand nush de unde mi-a venit un iz ..... de primavara domnilor, de primavara ..... si-o imagine-n minte, care mie mi-e tare draga .....
Se facea ca eram in curtea mea, cu pamant reavan din care mijeste coltzul ierbii.
Stateam pe prispa casei mele din lut frumos indreptat, mirosea a foc de coceni de porumb si-a mamaliga la ceaun, in care-o mana invartea vartos cu maiul.
Eu motzaiam la soarele anemic dar indeajuns de cald dup-o iarna lunga si friguroasa si printre gene priveam la livada mea de ciresi, pruni, smochini, peri, meri, caishi, piersici si prea inaltii si scorojoshii nuci, cu totii-n cor strigand cu sarg " verde, verde, verde ". Si pe langa casa erau tufe intregi de zmeuri si muri, numai tije in asteptarea verii .....
Si eram in al noulea cer de linistire si multumire sufleteasca, aievea acolo ..... din mersul autobuzului de Bucuresti


ofof-271

miercuri, martie 05, 2008

Putza de furnica ..... e undeva pe-acolo

De la un timp am inceput sa ma micsorez! ma fac miica, mica, cat o putza de furnica si biond :D
Ma uit la mine-n oglinda si incep sa ma intreb mirata " cine-i domnitza? ca nu cred c-o recunosc ..... sigur se va imbogati! " macar atat .... in vise ;)
Si precum fiintza-mi, logic a intrat la apa si neuronasul cel vestit ..... asa ca servim si vom mai servi foto, ma putin inscrisuri inteligente, care fac deliciul cititorilor inexistenti .....


sweden-077

marți, martie 04, 2008

Ocupatie straina de .....

Fusai domenica, acuma-i numarai, cu peste 30 de futografi domnule, la spart gura targului bucurestean ..... si culmea chiar asa s-a intamplat.
Am blocat cate un pic ici si colo mersul tramvaielor si al masinilor propetate personala, de la caz la caz cu injuraturile de rigoare sau cu casca gurile intrebatoare candide "da' ce se intampla aici?" "niika domnule, un grup de tembeli s-a pierdut de mama!"
Am oripilat cetatenii de baza ai societatii romanesti, jandarmii, far' de care ar fi haos si destrabalare, gen grupul de tembeli, ca in rest nu se fura pe fatza, legal, nu se da in cap la propriu si se baga shishu-n tine, nu se distrug copacii, ai de mai sunt razleti prin capitala, deci totu-i perfect, NOI SUNTEM BUBOIUL.
Multumesc, pe aceasta cale :D domnului Adrian Birsan pentru initiativa, subliniid norocul cu care l-a ... (tushesc) mama in scaldatoare, de reusi sa stranga atata amar de fotografi, intamplare rara in fotografia romaneasca de socializare ..... deoarece uaminii ie foarte ocupati viiiz deiz!!!!!!!!!!!!!!!!
Si cu ce puteam incepe in spiritul pur si nevinovat al orasului meu natal .....


bucalesti-185

bucalesti-199

bucalesti-204

bucalesti-212

bucalesti-213

bucalesti-221

bucalesti-232

bucalesti-237

bucalesti-258

bucalesti-291

bucalesti-307

bucalesti-312

bucalesti-217

bucalesti-214

bucalesti-228

bucalesti-263

bucalesti-313

bucalesti-315

bucalesti-323

bucalesti-331

bucalesti-341

bucalesti-346

duminică, martie 02, 2008

Cazuistica

Hmmmmmm?????? luna lui Martzisorul lui Arghezi. Cica sta pe langa mine maestrul, pe la Big, n-am stiut :D.
M-as duce sa-i vizitez vastele apartamente intr-una din zile, sunt curioasa si oricum, mai mare rasul, doar e in Bucuresti.
Ce vroiam sa zic, e ca am primit un martzisor ..... de la un barbat!!!!!!!!!!!!! ..... ceea ce nu s-a mai intamplat de ani buni ..... si nu, nu-i jenant sa scriu despre asta, cum si-ar da cu opinionul unii, dimpotriva tzin sa-i multumesc.
Nu sa fac metenele, dar nah, fu un caz unic intamplat in ultimii ani ..... merita pomenit :D


cishul-146

"În cer,
Bate ora de bronz şi de fier.
Într-o stea
Bătu ora de catifea.
Ora de pâslă bate
În turla din cetate.
În ora de lână
Se-aude vremea bătrână
Şi se sfâşie
Ora de hârtie.
Lângă domnescul epitaf
Bate glasul orei de praf.

Aznoapte, soră,
N-a mai bătut nici-o oră."