Photobucket

duminică, iunie 21, 2009

Dale albe



Urmarind un film cu Madonna, m-a izbit o revelatie, de multa, foarte multa vreme nu mai stiu ce inseamna iubire. Nici cu dus, nici cu intors.
Cei ce n-au trecut prin asa ceva, nu pot sa inteleaga. E un sentiment straniu, ca iti este interzis!
Si chiar uiti!!!!!!!
Nici nu mai tanjesti pentru ca nu stii dupa ce!
Ma uitam ca dobitoaca pe ecran si-mi parea groaznic de ciudat, pana m-a lovit!
Lucruri firesti, normale, iti devin straine. Nu mai stii decat sa faci sex, mecanic, daca-l faci si p-ala sau tot felul de alte aiureli, abureli, fara niciun fel de consistenta, ca sa-ti treaca timpul, din ce in ce mai scurt!
Sau iti pui o broboada-n cap, neagra de preferinta si incepi sa bati bisericile cu piciorul.
Sau te-apuci de cariera ..... una de piatra ar fi perfecta, ti-ar ocupa tot timpul!
Faci tot felul de alte lucruri, care cica inseamna ca traiesti si esti fericit, implinit, iar seara cand ajungi acasa, te-asteapta peretii, goi, dar de ultimul racnet, venit din ecoul de cariera!
Sau si mai tare, este cineva in casa, dar ori te uiti prin el, ori esti perfect constienta de prezenta pentru ca iti taca-tacaneste in permanenta in ureche
.............................................................................................................................................................
Ha, ha, ha!!!! Si cand te gandesti ca sunt pe drumul cel bun, facut din dale de piatra, albe, stravezii.


mai,-mai-062

4 comentarii:

david sorina spunea...

asa este..
ai redat perfect "viata"..
in imagine/clip/vorbe...
e trist, asa ne este data viata .."trista"..
depinde de noi cum reusim sa ne-o "veselim"
sau sa ne-o "percepem"...

ogarafgan spunea...

Mico proxe, de la un timp nu mai depinde de noi nimic, asta e!
Ca daca esti in deshert, nu-i nimic in jur si nu faci altceva decat sa incerci sa supravietuiesti in timp ce soarele te bate prieteneste in cap, cu pumnul, unde mai e farmecul vietii? unde mai sunt fluturasii, adrenalina? unde mai este nebunia care te pune in miscare, te face SA SIMTI CA TRAIESTI?

Danca Danela spunea...

1.filmele cu madonna sunt daunatoare
2.in deshert a inceput sa creasca iarba
3. la biserica daca mergi si nu te spovedesti si nu faci milostenie , adica fapte bunie,bunie... de une sa vina butzurie la scafarlia omului?

daca in suflet e pustiu ...lipseste rugaciunea

pe 21 iunie , am intalnit cei mai frumosi ochi albastri ,ai Dumitriei...ce nume , ce nume Dumitria.Piciorul drept ea bandajat pana aproape sub genunchi, piciorul era gros pentru ca era umflat, bandajul era strabatut de rautatile ranii .

S-au scumpit rau bandajele!Si painea e scumpa.Si lacrimile fierbinti ale Dumitriei erau rugaciune catre Maica Domnului.Nu oricine poate duce ranile ei.A facut un gest de apropiere si ne-am imbratisat.De fapt mai tarziu mi-am dat seama ca eu primeam imbratisarea ei de puteri care zdrobesc neputintele.Si a plecat Dumitria ochi albastri, tarand piciorul dupa ea, catre casa parasita unde seara se numeste ...acasa

4.cine nu iubeste l-am luat cu lopata

ogarafgan spunea...

Dancutzo, buna ti-este inimioara! :)
Iti dau voie sa ma iei cu lopata! :P
Dumitria si ochi albastri, cei mai frumosi! .... frumos!