Photobucket

vineri, iulie 31, 2009

Scuipatul, doc amdata nu in oki



Eram in otobus, cam dusa ...... da, asa ca de obicei, sa scutesc gandurile altora! Cand vad bezele trimise din toata inima cu doua bratze fluturande, deschise la anvergura maxima ce mi-au captat atentia, umplandu-mi ochii de stupize, stupize si mirare. Protagonista, o fashneatza de fatuca la vreo 18, langa care adasta calm o prelungire de baietzandru de tot atat, cu o fatza imposibil de impasibila.
Ma uit siderata prin masina "la cine s-o fi deschis asa de larga madmoazela?!" nu vad niika, desi masina mai goalasa, nu era unul care sa se uite pe geam.
Ma trece ideea sa ma benoclu la sofer. Pentru cateva secunde stau si nu realizez, apoi ma-nec de ras cu lacrimi. Bunul nostru samaritean, probabil lasase sarmana pietoana sa treaca nederanjata pe rosul ei, asa ca se alesese cu uralele cele largi bezeloase, dar nu asta era ce ma facuse sa ma-nec, ci gestul raspuns la cel al fashnetzei, un scuipat in palma dreapta, ca stanga intorcea volanul, si cu ea tzapan intinsa, in timp ce capul se-ntorcea spre direcita volanului, isi storcea parul de pe frunte ducandul spre ureche, intr-o incercare jalnica de a-l gelui mai bine. Masculul feroce, a la Rudolf Valentino ori era cazut pe spate de incantare la atentia acordata, ori facea misto.
Punand la socoteala faptul ca nu mai avea cine sa-l vada, stima lui de sine o rezumase la un scuipat ..... adevarat, lipit de cap!


fuse si se duse

3 comentarii:

david sorina spunea...

eu l-as pune pe stema si pe steag...ca-i reprezentativ... :(
si de ce ma rog ii zici din vorbe asa de rar ?!!!
(si aici te cert si-ti arat degetul)
ca, dac=ar fi sa beau cafa precum te citesc..ma las naibii si de ea..
(si aici las mana stg a lehamite..cu degetele lipite si palma spre in-jos)..
mai am o demonstratie cu degetul inelar, care-n anumita pozitie zici ca-i rupt ..dar asta cand ne vedem..ca=i piesa mea de rezistenta...
ca si piesa de muzichie de azi...
imaginea-i superba

ogarafgan spunea...

pai cum altfel sa descriu gestul, decat in amanuntime sa-l inteleaga si multimea aia multa? :D
si daca ti-as spune cat avant am avut in fiecare zi, chiar de mai multe ori pe zi sa pun posturi!!!! dar le lasai in draft pi tati, ca trebuiau ticluite ghini :D, eeeei o intreaga tevatura, aleasa miuzichia, aleasa poza, facuta peintura, ehehehe, ce stii matali bre proxemico cata sudoare-mi curge intre ..... cutele fruntii pana-mi compun capodoperele!!!!
si zi? iti fu greu s-asculti la tare? dar de vazut? ha? :D
tre' sa scriu ca-i gluma, de la imaginatiunea mea bogata, cred io :D
ma bucur ca-ti placu pozna, place tare si mie ;)
hai o pupa, si pastreaza-mi deshtul ghini, pune-l la naftalina, sau nuuuuu, utilizeaza-l mama, faci si antrenament, nu se strica si capata flexibilitate ..... breeee, nush ce am, cand ma pornesc nu ma mai opresc! =)))))

david sorina spunea...

ihi..
"si sa stii ca daca nu postezi nimic, te pun sa speli vasele"...
incuiet citatu' din advertisingul romanesc...
pupa pe bumerang :)