vineri, ianuarie 29, 2010

Conan Ogărița - Misterul domnului PolDeci, n-am să înțeleg niciodată dacă un om vrea să-și păstreze anonimatul, dar totuși ne delectează în continuare cu talentul lui, de ce sunt unii atăt de măgari încât să încerce prin orișice mijloace să trâmbițeze, că vezi duaaaamne ce dăștepți ie iei, iei știe ...... și ca atare trebe să spună.
Și cum pe blogul împricinatului sunt banați, coboara den copaci derept la mene-n mijlocul bătăturii, că deh, ogărița e dă treabă și n-o lasă imina să nu aprobe un comment decent la ea pă blog.
Păi breeeeee, en premul rând vreți să vă folosiți de mine, ceea ce neeee, mijc dejetu cac ronometru, nu-i frumos!
În al doilea rând e treaba mare a omului - și un sfat dat dăjaba, adecă nu vă iau bani, doar fața - nu vă introduceți domnilor în ea!
Și acum serios, pentru ultima dată, respectați-i dorința, nu-mi mai scrieți pe blog, că oricum nu va trece mai departe.
E un om care are toată admirația mea prin ceea ce scrie și nu mă interesează altceva ..... sau frustrările voastre. Punct.La cererea lui Cătă ...... și a blogospectatorilor! :D , cu focus pe ujere :D

029

2 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Foarte tare... bravo. Dar despre ce e vorba? A, despre domnul Mircescu, ca cine e el? Va spui io. E reincarnarea unui tip care a fost cavaler si care la rindul lui era reincarnarea unui viking care a fost budist si care s-a plimbat si pe Ierihon ca vad ca tine post.
Asta-i omu.

Catalin spunea...

Da, imaginea e altceva, te uiţi la ea (la imagine...nu la...)şi vezi o groază de detalii.
La căţei nu mă pricep, deci nu te pot ajuta...
Iar chestia aia cu postitul misteriosului, cred că e reală, că mi-a mai spus cineva de ea, mai zilele trecute...:)