Photobucket

marți, iulie 05, 2005

Ploaie si cai

Ploaie si cai,doua lucruri iubite de mine mult....dar pacat ca nu merg in combinatie.Am fost duminica la Ploiesti la Hipodrom,si a fost o continua muratura cum spunea un distins coleg....muratura drumul,muratura cursa,muratura caii,muratura eu cat si colegii,nu mai zic nimic de bietii jochei,ziceai ca acum coborasera de pe pelicula unui film de actiune unde eroii principali erau shipionii sau in cel mai bun caz un film cu lupte in noroi,care cred ca le intrase si in underware.Uite acu' imi dadui seama ca pana si numele orasului fu predestinat de data asta.Imi pare rau ca de la atata ploaie mi s-a murat si creierul,sa nu mai zic ca era si vant, si frig,si nu le facui jocheilor nici-o poza,din cauza de terci de creier cu subexpunere totala.Cine stie sa umble in ps sa ma anunte.
Eu mai smechera,dar de fapt din cauza de entuziasm prelungit,am plecat catre Ploiesti cu alti 2 fotografi,la ora 4 punct dimineata...deh sa prindem caii in pat,sa-i tragem in poza cand se duc la wc,cand se spala pe dinti,si servesc micul dejun....ah am uitat....si cand citesc presa.
Dar pana catre 7 am,n-am reusit sa fotografiem decat poarta hipodromului,grajdurile....pe dinafara,si picaturile de ploaie de pe geamurile masinii....caci vedetele rezulta ca nu facusera ochi.
In cele din urma am reusit sa intram in grajduri,unde am fost primiti cu caldura,cu bezna,cu postere cu femei goale pe pereti,sa aiba ingrijitorii imbold catre cele lumesti ca:stransul balegarului,tesalatul cailor,plimbatul fotografilor de la big grinziarul? care nu s-a facut inca.
Incercat totusi facut poze,dar caii niika domnule....sa stea si ei cum ii pui neam vorba populara...drept urmare poze miscate de o frumusete rara.Macar aici eram la adapost de ploaie....dar marea parere de rau a fost ca ar fi scos caii afara liberi,sa alerge un pic.....daca nu ploua angrynailbiting (v6 only).Cam totul a mers pe dos.
S-a facut de inceput curse.Marlen pregatit facut panninguribatting eyelashes,intrebat dreapta stanga cum?primit raspuns ?,facut ?Drept urmare facut poze in miscare cu caii profund miscate.
Ma credeti ca am facut 370 de poze din care nu e nici una buna?NU ma credeti?Hmmmm nici io....nu e posibil....si asta ca nu pun mana pe carte.
Imi asum intreaga vinaangel.Am reusit totusi ceva...sa mancam bine si gratis la restaurantul hipodromului,din cauza de IEDU care tras in poza cateva oficialitati,care erau incantate ca au venit fotografi de la nu-s ce revista,si se vor vedea p-acolo.
Pe la 2 pm am plecat catre Bucuresti,murati super bine,cu cardurile pline de foto nebune....cel putin eu.....ajuns la baza blocului multumita lui Vladc caruia-i multumesc pe aceasta cale,tarait picioare etaj 5,aruncat pat,ramas nemiscat somn profund 10 noaptea.
Ei cam asta a fost odiseea Marilena la cai,nu-mi pare rau de loc,a fost....o experienta plina de sare si piper,si multa multa apa....de ploaie

Un comentariu:

danushka spunea...

ploaia e frumoasa. alinatoare. limpezitoare de ganduri. frumoasa.