Photobucket

vineri, decembrie 23, 2005

TANTI



Nu ma deranjeaza apelativul din cauza ideii pe care cred c-o au multi in cap, decat doar ca-l consider o lipsa de respect....ceea ce nu-si dau seama cei care-l folosesc, si pana acum au fost numai barbati, zic ei (ranjet albastru), este ca se discrediteaza singuri, cu alte cuvinte sunt masochisti.....de ce ?....pai hai sa vedem cine utilizeaza cuvantul respectiv, de regula!!!!....pai cum cine ?....imi mai aduc si eu aminte !!!! ....desi e foarte departe vremea, cand aveam intre 3 anisori si devenisem constienta de ce se intampla in jur, dar cu mucii inca scurgandu-mi-se pe buze stergandu-i din cand in cand cu maneca bluzei, si cam 7,8 cand, cred, ca aveam pretentii sa consider ca era o putere a mintii mele de geniu sa folosesc cuvantul DOAMNA....aveam domnule o varsta!!!!....nu mai puteam folosi cuvantul TANTI....era sub demnitatea mea de om MARE, numai tzancii il mai foloseau.
Asa ca oameni buni, aka " barbatii" care mai ma apelati cu TANTI, dupa ce ati folosit cuvantul, sa aveti la indemana un pachet cu servetele, sa va stergeti mucii, altfel va trebui sa va utilizati maneca, ce nu va da bine totusi....in fatza oamenilor mari....poza vineeeeee

3 comentarii:

bomath spunea...

Mda... Ne tot ameninţi cu poze, da' se pare că ce panorame ;) vezi cu ochiul nu poţi capta cu Pentaxu'. So: pe când poza?

Anonim spunea...

Ai olecutzica rabdare mon cher, c-acu o coc...daca nu, pana maine seara, promit

Anonim spunea...

Si ceeeeeee????....nu vazusi ca amandoua posturile, ultimile, le clocii in decurs de doua ore?(scot limba)....(dar ofcos ca glumesc)