Photobucket

vineri, iulie 14, 2006

1

Un sarut sub vasc implica doua persoane, fericire, multumirea sufleteasca din preajma sarbatorilor de iarna.... nasterea lui Isus, un adevar, o legenda? sigur este un moment de respiro, dupa un an de framantari.
De ce scriu acum? pentru ca mi-am dat seama ca voi fi din nou singura si vascul pus de mama se va usca in van, si va mai trece un an, si serios ca nu mai vad rostul.
Simt un gol imens care se mareste si ma cuprinde din ce in ce mai mult.... ma uit in oglinda si vad cum dispare Marlen putin cate putin, pana nu mai ramane nimic. Si? atunci? pentru ce naiba...... ?






5 comentarii:

bomath spunea...

http://nnovalee.blogspot.com/2005/11/drumul.html

Uneori destinaţia contează mai puţin decât drumul.

RME spunea...

"All our young lives we search for someone to love. Someone who makes us complete. We choose partners and change partners. We dance to a song of heartbreak and hope... all the while wondering if somewhere, somehow, there's someone perfect... who might be searching for us." -- Kevin Arnold, The Wonder Years

Scuze pentru dat buzna. :P

Anonim spunea...

[quote] De ce scriu acum? pentru ca mi-am dat seama ca voi fi din nou singura si vascul pus de mama se va usca in van, si va mai trece un an, si serios ca nu mai vad rostul. [/quote]
Inseamna ca esti la varsta la care ai nevoie de un prieten. De cineva care sa te faca sa uiti ca Marlen dispare, sau macar sa faca timpul sa para mai lung.

Anonim spunea...

2 si 3 mi se par cele mai reusite din aceasta serie.

Anonim spunea...

Prima este super.