Photobucket

duminică, iulie 09, 2006

Ne-ncuscrim cu Ameriq?

Prima data la o filmare.... atmosfera foarte relaxata, se repeta de mai multe ori. Imi pare asa de ciudat ca de fiecare data actorii au aceeasi mimica, aceeasi intonatie, aceleasi miscari.... si totusi nu vad urma de plictiseala, de oboseala....
In cele din urma se filmeaza scena.... se urla "linisteeee", se inchid mobilele, se tranteste clacheta si motorasul porneste..... as putea spune ca nu se auzea nici musca, totusi in departare pe lac, se auzeau rasete de harjoana in apa.
Furtuna si ploaia au incheiat ziua torida de filmare. Ne intoarcem catre Bucuresti multumiti sufleteste si intr-o companie de exceptie: actrita Monica Ghiuta, "bunicuta de untdelemn". Mai mare placerea sa asculti un om cult, cu voce calda si mult bun simt, raritate in ziua de azi.

























Un comentariu:

Anonim spunea...

draga elena vale un pic cam grasuta, esti un pic pe langa... da' no problem!.... si iti inteleg perfect frustrarea si de unde vine, vine din primul rand!
...in privinta permisului de pescuit, cum cacica se ocroteste delta, mai scuteste-ma.... sunt atatia braconieri mana-n mana cu autoritatile, ca sa nu mai spun de cei ce put de bani si care au voie sa pescuiasca in orice perioada a anului ca sunt mai c...oiosi!!!
... si care-i culmea? ca se trezesc d-astia mici si cu gura mare ca Helen, care vin si mananca r..aha pe bloguri, dar nu-l mananca asa frumos cu linguritza ca sa nu-mi imputa pe aici si sa fiu nevoita sa dezinfectez.
Invatati dragutilor, la acid puneti niscavai baza sh-o sa iasa neutru... ceea ce ramane ... demonstrat.