Photobucket

joi, iulie 06, 2006

Normal.... pt ca suntem!!!

Tocmai aflai ca trebe permis de pescuit in Delta!.... da' nu se da :-O (sub 50) ca nimeni nu le elibereaza, deci pana una alta poti sa-ti faci de cap, daca nimeni nu te intreaba de sanatate!!!!
Si mi-am pus o intrebare care cred eu, e foarte normala: " oare de ce trebuie permis de pescuit in Delta?".... ingrasa cineva anume pestii cu boabe aduse din State?.... sau te pomeni ca se aduc pestii de undeva?.... sau asta tre' sa fie: se oxigeneaza apele cu oxigen la butelie! d-aia mica, da campanie!
Oare acu' nu doua sute, ci numa' o suta de ani, era interzis pescuitul pe undeva? sau era nevoie de permis? unde o sa ajungem totusi? sau numa' aia cu dare de mana luuuunga, vor avea de toate alea, alea prin 2050? nu ca mai mi-as face eu probleme la acea data!!!


2 comentarii:

Anonim spunea...

Asa cum in Delta este nevoie de un permis de pescuit pentru a impiedica braconajul...tot asa este nevoie si de un permis de conducere... si tot asa ar trebui ca multi dintre noi sa aiba un permis de...scris, pentru a evita erorile gramaticale! Corect este "...te POMENESTI..." si nu "...te POMENI..." - asa cum ai scris tu. Nu vreau si nu pot sa cred ca esti agramata! N-ai stiut si...gata! - o mica si scuzabila eroare...

Anonim spunea...

Da' sa ma rad am voie?....=))... se vede treaba ca nu ma cunosti!!!... da' poate-i mai bine pentru tine ;)