Photobucket

vineri, mai 04, 2007

" The women who behave make rarely history "

As putea spune ca si cele care nu se biheiv fac da seim, exemplul meu :D.
As putea sa spun multe si probabil fara interes, asa cum spune Marlen de obicei.
Cred ca, de fapt sunt sigura ca de obicei sunt luata de fraiera. Unii ar spune aici ca sunt optimista cu " de obicei "......
Sa va dau un exemplu, binenteles ca al meu ..... si da, cam ma repet, da' nu ma prind ......
Mai deunazi spunea cineva, ovcorz ca anonymus ( nush de ce mie-mi suna anonymus = anus contra naturii ) , cum ca n-am fost eu chiar gratis in Suedia, ca trebuie sa fi dat cu curul putin p-acolo.
Uite draga ano ca scrisei mesajul tau inteligent. Am totusi o intrebare: cum de ti-ai dat seama? tre' sa ai haichiuul tare haiap in da scai!
Si acu' urmeaza partea interesanta: nu, nu am dat cu partea dorsala prin Suedia, pentru un simplu motiv, ca n-am avut niciun ghes, nimeni nu m-a luat cu japca, fortat sau violat pe malul marii :D ( repetitia-i mama intelepciunii )
Am fost sprijinita de neuronasul meu drag, deci n-am fost chiar a nimanui, aveam pe cineva care sa ma ocroteasca :D
Am spus ca n-am dat cu curul? daaa, dar am folosit alte componente la fel de interesante din popria-mi persoana, nu spui care, sac, sicrit, shhhhh!!!!
Numai ca atunci cand am vrut eu, adec' ultimile 3 zile din cele 2 saptamani de stat acolo ...... si in conditiile impuse de mine. De ce atunci? Pentru ca m-am gandit sanatos, cum multi alti binevoitori vor spune, ca daca am un dic la cur si mai mult, la discretie, de ce draq sa nu-l folosesc?!!!!! Poate nu mai vad multa vreme d-acum incolo :D
De ce am pus informatia pe ordinea de zi? de data asta nu ca sa invatati, ci ca sa fac ce stiu eu mai bine, sa spun si ce am mancat dimineata, la pranz si seara!
Poate unii vor putea sa vada si altceva decat o naiva, sa nu spun altfel, in faptul ca scriu multe chestii mult prea intime, personale, care nu privesc pe nimeni, dar sunt sigura ca amuza.
Pentru cei care zambesc din suflet, zambetele lor adunate, imi multumesc mintea si sufletul.
Pentru cei care ma considera ridicola sau saracutza cu duhul, D-zeu cu mila, sa fie sanatosi, ca ma lasa, era sa zic rece, dar nu, vaaaaai, sunt chiar foarte calda, daca mai incercati o data ma fac fierbinte ;)
Adevarul este o cale prin care poti spune mult mai multe decat ai dori sa asezi pe firmament.
Adevarul este o cale prin care poti cocheta cu viata ...... sau cu moartea!
Adevarul este o forma senzuala, erotica prin care poti inflacara fantezii ..... sau sa-ti moara-n fasha :D
Oare minciuna are ceva interesant? sau misterul? sau pudicul? sau praivatul?
Oare de ce toata lumea alearga dupa niuz?
Eh, pana una alta sunt tot singura, asa ca ma doare-n pix de ce zice unul sau altul.
Misterul este incitant pana se afla ..... dupa care urmeaza dezamagirea: " uite domnule, ca e la fel ca toti ceilalti! "


5 comentarii:

. spunea...

Reusita fotografie, felicitari!

ogarafgan spunea...

Multumesc Octavian! ( ma rosesc )
Iar credeam ca nu va comenta nimeni ;)

Anonim spunea...

eu am zambit :)

Calin Andra spunea...

Fotografia este frumoasa, exprima bine stare in care povestesti ca te afli. Ce sa zic? Respect pentru tine ca reusesti sa tii taurul de coarne si sa dai ignore celor care te deranjeaza. Eu nu prea pot :(

ogarafgan spunea...

Caline, trebuie sa te gandesti ca daca e in stare sa spuna rahaturile alea, numai un rahat la fel de mare le poate produce.
Si-atunci, te simti muuuult mai bine ;)