Photobucket

marți, septembrie 18, 2007

N-a fost sa fie!

http://www.youtube.com/watch?v=NqI6gsfe010


Am o vecina. Are 24 de primaveri si e cat casa cu toate ca-i mai mica decat mine de inaltime.
Cand era de-o schioapa mi-era tare draga! am lipici la copii :D , cauza-i cre'ca ma pun la mintea lor si le dau dreptate de multe ori in ceea ce fac .... pentru ca chiar au, ceea ce parintii nu fac!
Si cum spuneam, ma cauta tot timpul, eram un fel de sef al ei, asa cel putin ma considera .... si ca sa-mi intre in gratzii, se oferea tot timpul " sa ma cosheasca pe spate " chit ca era nevoie, chit ca nu era. Parca eram doua maimutzici, maimutzica sefa si subalterna socializand .... ce mai ma amuza! dar in fond era un copil dulce si singur, care cauta o sora mai mare.
Anii au trecut, a inceput sa fumeze, n-a mai vrut sa ma " cosheasca " , era " sub demnitatea " ei! .... " ce vrei draga, nu mai sunt copil sa faci tu ce vrei din mine " .... aaaaa, ma uit c-un oki la slanina si-unul la faina!
Acum doi ani, intr-o zi nu mai mi-a vorbit - si a durat un an de zile - n-am stiut atunci de ce, nu stiu nici acum ca n-am intrebat-o!
Acum cateva zile a venit s-o ajut sa vorbeasca de pe telefonul meu mobil - am ajutat-o, desi in acelasi timp a urlat la mine, nu intru in amanunte - si nu e prima oara!
A 2-a zi am rugat-o eu sa ma ajute la ceva - era foarte ocupata!!!! - " bine, atunci ziua urmatoare? " - era iar foarte ocupata!
Se uita la mine de sus, urla la mine si se considera mult mai doamna, mai cautata de barbati, mai ocupata, mai desteapta. Ea are barbat, are si amant, are tata cu bani si vila, mama in italia maritata cu un italian traind pe picior mare!!! :D
Ce-am spus sunt observatiile mele si nu lucruri spuse cu rautate, se vede pe fatza ei cand se uita la mine cu superioritate si vorbeste ca atare.
Cateodata ma buseste rasul, rau de tot si ma trezesc vorbind singura prin casa " ia uite ma ce-am ajuns! sa-si rada-n barba o mucoasa de mine! "
Alteori ma enervez si-mi zic sa-i explic cu frumosul ce-a ajuns! sa-i fac o paralela intre ce era odata si ce-a ajuns acum!
Dar apoi ma trag de ureche si-mi soptesc sagalnic:

" Mai are rost? "


brambura-222

5 comentarii:

fotomaniacu spunea...

" Mai are rost? "
Da, intotdeauna.

ogarafgan spunea...

multumesc domnu' Dinu!

Catalina Zaharescu spunea...

Asa e, tot omu' trebuie sa stie de unde mama naibii a plecat si cum a ajuns intr-un anumit punct. Amnezia nu ne face mai buni... :)

Anonim spunea...

Haha buna poza!

ogarafgan spunea...

multumesc Cata, Necro :)