Photobucket

marți, septembrie 11, 2007

Straight .... away




Stateam in statia de autobuz astazi pe la sase dupa-amiaza. Batea un soare molatec aramiu si-un vant racoros imi adia prin par facandu-ma sa motzai ca puii abia iesiti din gaoace sub puful maternal ( aaaaa sau gainal? )
Adevarul e ca asteptatul la 116 iti permite sa iei si-o gustare, sa dai o tura prin mall si eventual o fuga pan'n piata ..... si nu in cele din urma, sa devii o literata ;;)
La un moment dat printre oamenii din statie apare un grup galagios de doua fete si-un baiat. Alti doi baieti le fac semne, de unde deduc ca se cunosc. Unul din cei doi pupa o fata pe gura, lucru total neapreciat de dansa si o intreaba ce mai face.
Am uitat sa adaug ca erau albi, foarte albi, ingrijiti - fata cu pricina avea chiar un aer de tocilara cu ochelari si par lung blond cu shuvitze.
Raspunsul ei a fost scurt, la obiect si daca nu stiai sigur ca esti intr-o statie de Bucuresti, credeai ca esti pe campul de lupta la cat de tare l-a racnit nervoasa:
" ma fut in cur pe bani "

Aaaaaaaaaa .......!!!!! nu ca n-as aprecia indeletnicirea ei sau as face discriminare, dar o statie intreaga plina de lume nu cred ca era chiar interesata!


first-mei-231

6 comentarii:

Unknown spunea...

esti mortala, dar explica-mi si mie care este filosofica legatura intra albi, curati, suvite, tocilara si activitare renumerata cu curu?

ogarafgan spunea...

filozofica legatura este prea bitemala s-o stergem de tapet!
satisfacut? in toate privintele? :D

. spunea...

De ce nu ar fi o legatura? spre exemplu, eduardo da-mi si mie o etimologie a cuvantului pitziponc si o sa-ti raspund eu la intrebare :) nu te supara, eram doar malitzios.
Marilena, trebuia sa vezi cum a reactionat o 'tocilara' cand i-am atras atentia la metrou la titan ca acea coaja de banana pe care a aruncat-o sub scaun o putea arunca la cosul de gunoi la nu mai mult de 1 m distanta. "Sa mori tu ca acolo e cosu..." Acum scriu razand, atunci imi venea sa o bag cu tot cu coaja in coshul de gunoi.

ogarafgan spunea...

Ha, ha, ha .... buna tare asta cu cosu'!
Au astia necoptii niste expresii tari si la obect!
Am uitat sa :D mentionez ca cealalta fata in tot acest timp ii tragea capete-n gura unui alt baiat ... la propriu propriu-zis ... noroc ca avea viteza la evitat, bietul napastuit! :D

fotomaniacu spunea...

Extraordinar!!!!!!!! Bine vazut si bine scris...

ogarafgan spunea...

Multam de trecere d Dinu! :)