Photobucket

duminică, ianuarie 24, 2010

Cand suna ceasul




Imi spuneai de dimineata, cand m-am intors dupa laptopul cel nou ca-l pierdusem, sa ne vedem luni la patru jumate, la inel, in parc!
In primul rand am ramas siderata ca te-am vazut, in camaruta aceea de cabana in care coborasei! Tot drumul inapoi, facut sa-mi caut laptopul, imi urlasei in cap, sa ma duc sa ma intalnesc cu tine. Ce treaba drac, aveam io cu tine nu stiu! De unde rasarisei la mine in minte, nu stiu! Dar cum nu-mi gasisem laptopul pe-afara, am intrat.
M-am uitat intai in camera din stanga. Nu era. Cand sa ma uit in camera din fatza, pac cobori pe scari. Am ramas traznita! Ei, hai, nu chiar asa, pentru ca ma avertizasei, dar nu luasem in seama! Ziceam ca am auzenii.
Si cand colo, erai in toata splendoarea ta, chiar in fatza mea! Un pic abtiguit, cu zambetul ala dragalas si tamp de om satisfacut, labartat pe fata. Te uitai in urma sa nu te prinda ca vorbesti cu mine. Mi-ai zis iute cele cateva cuvinte si-ai adaugat "sa nu uiti!". Atunci te-am intrebat daca n-ai sa uiti tu! Ai spus "sigur ca nu!" si-ai facut rapid stanga'mprejur, disparand pe scarile de unde coborasei mai'nainte.
Dar n-am avut timp, si nici nu mi-a trecut asa de repede prin minte - socul m-a lasat fara grai - sa te intreb care inel si care parc! Iar numerele tale de telefon, le-am sters pe absolut toate din vara!
Asa ca nu-mi mai ramane decat sa te intreb aici: care inel? care parc? si oare vei fi acolo? sau am visat?
Acum ca mi-am pus ultima intrebare, imi dau seama ca imediat dupa ce-am terminat de vorbit, nu mai mi-am gasit laptopul ......... pentru ca(-mi) sunase ceasul!
Si m-am sculat avand cuvintele tale, clare in minte. Atat de clare, c-am confundat realitatea!
Si totusi: care INEL si care PARC?

110

10 comentarii:

Anonim spunea...

esti geniala in stilul tau inconfundabil...imaginea super..muzica,mmmmm, de-am ascultat-o de cateva ori...iar vorbele=s de duh..ce mai !
stiam eu c-ai frecat lamputa duhului albastru... :)
si dupa ce te vezi cu moftangiu', la inel, in parc...foloseste-l si da-l in ma'sa, ca barbatii e porci...si nu stie s-alege. mereu dau gres..
se simt mai barbati in fatza toapelor, uratelor, mirositoarelor-de-ceapa...au ei asa un filing ca alea le confera siguranta, iar ei mai pot zburda prin parcuri, la inele, ca acasa tot ciorba aia calda o gasesc pe masa...
din tot ce-ai scris, ce m-a enervat cel mai tare, a fost lasitatea..."Te uitai in urma sa nu te prinda ca vorbesti cu mine"...
in concluzie..ia-i inelul si da-l in ma'sa !!...sau da-i inelu'..nah, ca nu mai stiu cum era visu'
eu te pup ogarito, ca esti faina..si stau la panda sa-nghete marea si s-o pozez, ieri era plina de turturi, din aceia lungi si grosi, pe balustrada, pe stabilopozi...
nah, ca mi-am amintit si eu un vis de azi noapte...se facea ca..ca..

Catalin spunea...

Vă place să vă complicaţi viaţa.
Gândiţi-vă că este posibil să fie vorba de ceva care simbolizează un inel...iar la câte parcuri sunt...vă e mai uşor să urcaţi pe Everest...
Dar, mai este o soluţie: destinul vă va duce la inelul din parc...fără să ştiţi:)

ogarafgan spunea...

Hai ca ma facusi sa rad Sorinuco! Cin'te scoase din shoshoni in dimineata asta faina de ger cu turturi la balustrade de Cazino? Te invidiez iar si iar si iar, pentru marea aia a mata! Vreaaaau si iooooo!
Multzam de trecere si gadilare la orgoliu! O pupa dulce! Ma bucur ca revenisi, ca-mi lipseau vorbele tale .... de duh! :))
Imi place ca-mi asculti miuzichiile! ;)

Hahaha, Cataline, viata mea e de toate, numa' complicata nu!
Multzam de trecere! :)

bogdan spunea...

saru-mana. sau incredibil,bai nene !! toata lumea a visat azi-noapte ?! ca si eu am avut un vis ciudat. si acum,cand intru aici...ma gandesc ca esti norocoasa. visul tau a fost frumos,pe langa al meu. poate treci sa-l afli :)
p.s. faina piesa

bogdan spunea...

ah,am uitat ceva : si duminica suna ceasul ? :)

ogarafgan spunea...

poate trec! pe la inel, dar in care parc? :D
ceasul ne suna oricand vrea mushcaletzii lui, nu?
sar'na de trecere! :)

Danca Danela spunea...

Alo, faceti concurenta fotografului scriitor zis si PRM?

Ai scris foarte frumos
Visul ti-a folosit

acum poti sa nu-l mai iei in seama
daca tot te-ai trezit
Unele vise sunt de la cornila, ca sa ne intristeze
nu lua visul in seama,
ia in seama ca azi
suntem
Dreptate si Fratie

sa-i spui tu lui Bogdan
ca Duminica pui ceasul sa sune :)
ca sa ma suni pe mine
sa nu cumva sa intarziu la Sfanta Liturghie

ogarafgan spunea...

Dancutzo, visele sunt de la mine, de la gargaunii care fac tunele cu explozibil mininatural de compost bogat in elemente de culoare verzi!
Si dimpotriva, pe mine ma amuza visele mele, sunt cat se poate de ciudate!
Multzam de trecere! :)

Unknown spunea...

Sincer, dupa cum a "iesit" poza, eu cred ca ai gasit pin-la urma parcul, si inelul!
Nu sint insa sigur daca era cineva p-acolo!!!

ogarafgan spunea...

Și eu zic la fel și identic! :D
Mulțam de trecere domn Popa! :)