Photobucket

vineri, ianuarie 22, 2010

Un dram-gram

Ma uit la albul asta si nimic. In mintea mea e mult alb, alb mut, pe mult fond negru. Si va mai fi un timp. Timp in care o regina alba, va da sah-mat unui biet si mic, mic, pion negru. Si el tot mut, dar cu ochisori, care spun tot. Un tot dureros, dureros de crud, care se ia. L-am luat si eu si-l duc ca pe-o cruce biblica. Muteste, cu ochi negri-n goluri albe. Mut, mut, urlete de neputut.
Sunt satula de durere. Muma si ciuma. Pentru unii numai ciuma. Aer nu si tone de ciment in dreptul inimii.
Si totusi nu-i nimic! Nimic pe langa ochii care cauta alinare intr-ai mei.
........................................................................................................................................................................
O melodie care prin simpatie a mai luat un gram de ciment, punctul de pe i. Multumesc PRM-ului pentru! (nu partidului cu spume la gura, servetel ricuaiad)

Fara zambete! Ascultati-l voi cu placere, sau reascultati-l!


Giorgio Conte- Gne Gne


_IGP8909.

14 comentarii:

Catalin spunea...

Cine nu ştie sensul iniţialelor scrise cu caps se gândeşte la un partid politic...:)Ce reclamă gratuită aţi făcut:)Creşte sufletul în tribunul devenit europarlamentar:)
PS: uneori şahul e mult mai complicat decât pare...

ogarafgan spunea...

Mda, ai dreptate! Rectific oleaca.
Multzam de pasinbai!

Unknown spunea...

"Nu închina chipul în palme şi lăsa lacrimi obosite pe lângă gene să-ţi curgă. Ridică-l maiestoasă cu curaj şi energie, astfel în calea ta va fi să fie tot ce doreşti, dar cu trudă şi căutare prin astă lume aşa de mare şi tare nepăsătoare."
(Viorel Muha)

ogarafgan spunea...

:)

Catalin spunea...

Vezi? Lumea s-a îndrăgostit de tine...Îţi dedică versuri...:)

bogdan spunea...

saru-mana.putin abstract si mult frumos. totusi, la gne gne v-ati inspirat de la maestrul mircescu,este? :) respectele mele...

Danca Danela spunea...

da, ochii tai negri in mintea cea alba... filosofia seductiva a feminitatii , tacearea e ca mierea, albul exista , intunericul nu are definitie, e doar absenta luminii

auzi ...asculta-ma pe mine, ca eu te-am vazut ...esti o bomboana cu miere!

andrei spunea...

sara buna? :P >:D<

ogarafgan spunea...

Catalin, acu'i musai sa zambesc! Multzam!:)

Bogdan, multumesc de trecere! Da, de la dansul e luat, d-aia-i multzameshteam! Si pentru zambetul care-mi labartzeaza fatza de cate ori il aud pe protagonist strambandu-se gniegnieshte, pe tropeta aia fantastica! Te mai astept!:)

Dancutzo, dragutza ca intotdeauna! Mierea ii umplutura, dar bombonica ii dementa! >:D< la fata :)

Ardeiuuuuuuuuuu!!!!!!! Inviasi???????
Uite acu-mi dadui seama ca-mi fu dor di matali! ;;) Prea multa monologeala strica :)) Noh ca si rad un pic! Sara buna, sara buna la Sibiu! :) Acum sa poati? :)

Asta-i shpilu' ici, poti vorbi la sticla si sa te auda duhurile sfinte. Unde mai pui ca-ti si raspund! Eh, bine, nu toate. Mai sunt unele in sferele fffff inalte si-acolo nu s-aude! :)
Si-acu-mi dadui sama ca-mi fac bine comentariile voastre!
Multumesc prieteni!

Danca Danela spunea...

Bai, de menta si cu miere, Duhul Sfant se scrie corect , nu duhuri sfinte...:) maine se face o saptamana de cand ne-am ntalnit intaia data

Danca Danela spunea...

Sunt cucerita de imaginea postata.Tac...

Anonim spunea...

eu zic sa freci lamputa lui aladin si sa transformi b&w in albastru-de-duh, iti pui o dorinta si vei intelege ca ...
http://www.youtube.com/watch?v=BJwxu1YJ2iA

Codrin Lupei spunea...

Bag de seama ca de mult nu am mai scris pe aici, desi de citit si privit...mereu! Multe nu prea ar fi de spus, sau nu le stiu eu zice...Multumesc de imagini si de cuvinte, Marilena, intotdeauna sincere si din suflet! A, da...si de melodii! Ai grija de tine!

ogarafgan spunea...

Dancuto, nu era vorba de Duhul Sfant, ci de voi :P. Da, se puse de-o saptamana. Multzam! :)

Sorinuco, Sorinuco, frec demult lamputza sa ma pot da hutza, dar ia nu si nu, ca e mai buna maimutza! Noh!
Multzam inviato din morti! >:D<

Multzumesc si eu lu matale Codrine, mai ales ca-s sigura de ce mi-ai scris! Dar asa e, chiar ma simt fain sa lasati cate-un rand p-acilea, fie si din contra :D. Mi se schimba perspectiva'supra lumii. Binenteles ca io-s cea cu curu'n sus, dar parca-i ghini :D