Photobucket

joi, ianuarie 14, 2010

Utopia, tzala tutulol posibilitatzulilol

da neamule drumul la miuzic end ingioit D



Oare doarme cineva la 12 noaptea, la trecerea dintre ani? In Bucuresti, normal. Fusese cat p-aci sa dorm io, dar nush de ce n-am mai adormit, cu toate ca aveam numa' 2 ore de somn din 48! Poate din cauza de medicament :D
Cat imi place sa privesc tot spectacolul ashela de undeva din afara! Sa privesc cu linistea mea, fericirea altora ....... si sa-mi zambeasca degetele mari de la picioare!
Ce senzatie puternica de fortza! Sa auzi cum cu secunda ce trece, se amplifica, se multiplica viata si milioane de oameni zambesc la unison!
Deci se poate! Cand se vrea, se poate!
Ce bine ar fi, era sa zic sa fie decret de lege, dar nu, ca obligatia ar fura farmecul, ce bine ar fi ca saptamanal sa existe o ora a bucuriei romanilor ...... de pretutindeni! Ora in care sa facem toti acelasi lucru, nu sex :D (dar de ce nu?! :P)....... si sa ne veselim!
Sa ne oprim din orice facem, chiar si din drumul catre moarte si sa ne straluceasca irisii de focurile artificiilor a orice s-ar hotara sa facem!
Ce bine ar fi sa existe prietenie adevarata!

bu-055

11 comentarii:

Danca Danela spunea...

Mi-ar placea sa petreci cu mine o asemenea bucurie, mai mult decit o prietenie, cand ingerii coboara pe pamant si pamantenii primesc coronite de aur.

E bucurie mare cand oamenii se intalnesc la fiecare Sfanta Liturghie cu Dumnezeu.

Sunt manastiri si biserici in care Sfanta Liturghie se face in fiecare zi...dar macar Duminica, atunci cand incetam lucrul , macar atunci putem sa ne intalnim in aceeiasi bucurie.
Liturgos=vestea cea buna
Doar doua ore , Duminica de la 9 la 11 , atat macar sa stam la masa dumnezeiasca sa ne hranim sufletul.

Apoi venim acasa si ...da-i cu sarmale, carnatz, salata:), iaurt fara grasimi, ceai lesinat ,adica ceai verde


ce zici? aha, zici ca doua ore te plictisesti ...bine, atunci pentru tine , pentru inceput oferta speciala...dela 9.45 la 10.30, e bine?

ce zici ,ma....ca nu aud nimic!

Danca Danela spunea...

ma uit la fotografie ca la o bucata de slanina, cumparata de la aprozar (desi acolo nu s-a vandut slanina niciodata)si ma intreb , de ce cumpar eu slanina din magazin , cand pot sa o iau daca o vizitez pe tanti Rafila in muntii Apuseni.Are Tanti Rafila o camara ,cu usa mare de lemn ,vopsita intr-o culoare inchisa ,camara tainica si plina de bunatati.

Danca Danela spunea...

muzica si faptul ca te asociez cu unul dintre cei din el ...m-a ridicat de pe scaun si dai si danseaza si chitareste si dai si dai ....na, ca suna cineva

ogarafgan spunea...

Mai Dancutzo, mai Dancutzo, aaaa, nush ce sa zic mai Dancutzo!
Dar iote cum facem, daca vrea si preasfintzia dumneavoastra binenteles :), ca zisei de prea multe ori pas, hai si-om mere DUMINICA ASTA, sa-mpartim bucuria ta la doi, ca n-o fi foc. Da' sa nu zici niik daca nu ti-o placea de fatza mea, colo, inauntru :))
Multzam de inviteishan! :) c-acu numa cu gandul la slana afumata si ceapa rosie strivita cu pumnul de masa-mi stau. Tre' sa inghit ca mi se umplu gura! :))
Moamaaaa iar mor de pofta! :)

ogarafgan spunea...

Hai ca ma facusi sa raz rau di tat! Esti o scumpa!
Ce e azi? :P

ps: ma bucur ca-ti placu. io-l ascult de azi dimineata, numa' azi :))

Catalin spunea...

Dar cu fusul orar cum rămâne? :)

ogarafgan spunea...

pai Cataline, io zisei de o ora a bucuriei romanilor de peste tot, nu a tutulor tzarilor :P ;)

Catalin spunea...

Ora va fi diferită...in functie de tara in care se gasesc romanii. Dar bucuria se poate manifesta in acelasi timp.
Pai nu?

Danca Danela spunea...

zisai ca ma bucur si sunt fericit sorprinsa...ce iar se dusa-n ...spamul spamurilor?

Duminica merg la Biserica Mavrogheni , este pe str Monetariei , langa Muzeul Taranului Roman

Ti-e aproape, ti-e departe , nu conteaza...doar bifeaza

ailoviu

asa e ...nu 3 publicatara pe bloaga

Paul Radu Mircescu spunea...

Doamna, cum sa ma suparati dumneavoastra pe mine?...Ca si daca ma suparati, vad o poza de-a dumneavoastra si o scriere d-aia suprarealistico-oximoronica (tot de-a dumneavoastra) si imi trece imediat ;)

ogarafgan spunea...

Si tot nu mi l-ati aprobat! :(
Sau nu a ajuns?