Photobucket

duminică, octombrie 16, 2011

Spicuiri de prin metroul bucureștean



El
”Cobor la prima. Dar să-mi aranjez freza! Bătăi ușoare countless pe creștetul capului să-l fac să semene c-o bărcuță, doar visez la ele cu ochii deschiși pe pereții metroului zburător, nu? La dat în ele. Cu ce-am eu mai bun :D Stai că nu-i de ajuns! Mai trebe și scurt, așa den salut milităresc dar în zbor razant din față către spate, alte două rânduri de bărcuțe. Unul peste clăpăuga stângă, doi pă a din dreapta. Dacă mă strofoc mai cu enthuziasm, reușesc să strâng de-o escadrilă-flotă de dat în bărci pe canalul metroului, până-l schimb cu celălalt. Cel cald, cu miros de levănțică și puietor de pitici drogați pi creieri. Pe toți creierii, mai ales pe cei însemnați xy. Gata. Parcă-s decupat din revistă. Cu toporul de handicapați”
Mdea, fără virgulă.

Ea
”Vaaaai, trebe să-mi aranjez părul! Așa, din dreapta prin stânga, pe mijlocul capului, delicat ca un program de mașină de spălat. Din vârful degetelor, domnișoresc. Oooooo, au trecut câteva secunde!!!!! Cum am putut uita să-mi fac rondul de pipăit cărările pletoase! Trebuie, trebuie s-o fac. Într-una s-o fac, ca să nu scap, șapca de pe cap. Dar oare e întins bine? Să nu-l fi prins aiurea cu șapca. Încă un pic. Offfff, iar au trecut secundele. Cele trei degețele de bază-și reiau patrula. Căcu arătătorul nu-i frumos, decât s-arate-n sus, către stele, unde zboară și gândurile mele. Ce străbat plafonul. Așteptând telefonul. Lui, amantului nepăsător, fără pic de dor. Pe-ale meandrelor metroului, călător. Cocartelă de 10, că nu-mi trece, sârgul depus la rece. În vârf de scăfârlie”

Parc-aș fi o ciocârlie. Nu-mi mai tace gura, compunând o porcărie :))

094

4 comentarii:

david sorina spunea...

hahaha..
bine ca mai au ce-si aranja..
dar nici asta nu e bai...ca-si pun meshe..si unghii false cu zwarovski..geluri sub piele..si uite asa, din dorinta de a arata frumos..se pocesc...nu-mi mai aduc aminte ;) dar, parca narcisismul nu prima in standardul de viata al generatiei mele :)
fain ai scris, pacat ca o faci cam rar..
iar imaginea este superba !!

ogarafgan spunea...

Ina se zice că mai răruț îi mai drăguț :))
Io nu știu dastea :)) dar ața s-a cam ros, daia :D
Scriu și io când îmi vine. De fapt mint, că scriu multe, dar le las în draft sau pe șervețele :)) că io-s cam perfecționistă, dacă nu-i complet(miuzic, poză, versuri :D) sau nu-s mulțumită.
Eh, mai multe de spus despre, dar atât pentru acum :)
Sărna că mă vizitași :)

francisc vaida spunea...

..ce-i aia perfectionista ...! cui ii pasa ..? scrie femeie asa cum iti vine ca prea ma faci sa visez...! hahahahahaa....! la zwarovski lu' InA ...si la faptul ca scrii asa de rar ma duce gindul si visarea...!

ogarafgan spunea...

Măi Feri măi, la zvarovskiurile Inei, nu io te fac să visezi măi Feri-bace :)
De scris mai des?! :))