Photobucket

luni, februarie 27, 2006

Departe de lumea dezlantuita....si totusi aproape



Ii e foame.....se face din ce in ce mai tarziu si din ce in ce mai foame....dar lenea e cucoana mare!!! Da fugutza la mall sa mance facut de altii....ceeee? alta treaba n-are decat sa stea la cratitza?
Intra in magazin si-o izbeste un sentiment de bine.....asculta bazaitul molcom si uniform al concetatenilor, toropiti de caldura dulce si atmosfera intima ce respira din fiecare coltzishor....tot mallul este impanzit de triluri de pitigoi si sticleti, o gaselnitza de-a vreunui organizator de interior.....binenteles ca de pe vreo importanta componenta tehnica!!!
Comanda si se aseaza la masa.....mananca cu pofta primele imbucaturi, dupa care, la cateva minute , uitandu-te la ea mai bine, ii puteai vede ochii inotand in lacrimi....ce s-a intamplat fata draga? esti labila psihic? parca erai extraordinar de multumita?
Stand la masa, a prins a se uita mai atent in jur.....duminica, mall....se vine cu mic, cu mare....grupuletze de la cel putin doi in sus, se rade, se bea, se mananca, se VORBESTE....numai ea n-are cu cine!!!! pentru ca este singura, si nu este o stare de moment, ci de fapt....incet, incet ii dispare pofta de mancare si nu stie cum sa fuga mai repede, sa se refugieze departe de lumea dezlantuita, care nu este mai mult decat ceva obisnuit....dar nu si pentru ea....

Niciun comentariu: