Photobucket

marți, aprilie 11, 2006

Cica SEX ...... ORAL


astept......inca rezultatele de la cel scris.
Am citit pe un site destul de cunoscut discutii, dar nu orice fel, ci d-alea cu sale si pipel; importanta intrebare a zilei daca e mai bun sexul oral in acelasi timp sau pe rand? HA, HA, HA asta inseamna ca ma tavalesc si pe jos; se vorbeste si despre ipocrizie, cum ca doamne cat ar fi de namaipomenit, ca se face peste tot, dar putini sunt cei care recunosc, bla, bla, bla, etc....
Eu totusi astept zile mai bune, cand om sta in rand la coada la morga pentru prospaturi sau de la caz la caz, sarim parleazu' la cimitir; totusi recomand cu caldura masca de gaze si lumina buna, nu de alta da' e mai excitant sa obzervi detaliile.
Sau cand va deveni obisnuinta sa folosim gaini, cu singura remarca la gripa aviara; dar nu-i nimic, folosim protectie!!!!! Pe mine una, m-ar incanta ceva cocosi de rasa Brahma.....potarnichiu....
De-un sex oral cu bunica moarta de 20 de ani ce spuneti? fac cu okiul
O sa ajungem sa punem mana pe telefon si sa facem comanda( sau prin computer) exact ca la ciainiiiz fud: as dori si eu un mic sex oral, fara peperoni si cu topic de maioneza numa' de albus daca se poate!....iar ei s-ar grabi sa-ti faca oferta: "dar avem si mare, va consta numai cu 15 mai mult!" sau" daca luati 3 o data, unu-i gratis!"(ranjet albastru)
Dar ce naiba iau eu in deradere lucr(at)uri absolut normale pe care pana si animalele le utilizeaza cu sarg, spre exemplu catelusa mea se spala de zici ce-i aia s-apoi il ia la rand si pe pechinez. Si
sa-l vezi ce rastignit sta si savureaza situatia; ar fi culmea sa-i observ un mic ranjet de satisfactie! problema e ca e pentru Higiena fratilor nicidecum pentru ce va inchipuiti voi.
Gura din cate stiu eu, adec' utilitatea ei e pentru papa oameni buni, limba pentru gust, orificiile diametral opuse pentru......alte indeletniciri. Dar totul in viata e sa nu fii obtuz, sa fii deschis, cat mai deschis(a), sa inveti lucruri noi si sa le lasi mostenire mai departe.
Intrebare : cati din cei care fac sex oral simt ceva in acest timp? deci cei care fac, nu carora li se face......parerea mea, cel mai caraghios lucru descoperit vreodata, esti total patruns cand il aplici, daca se alatura si Doamna Saliva Abundenta lasata sa alunece in proces sau scuipata, este de-a dreptul magnific, nu mai pot adormi noaptea de ganduri.
Dar de, vorbeste Precambrianul aici, cel care nu-si mai permite a alege ci asteapta sa pice ceva, daca.....
Altfel, va urez placeri nebanuite si fantezii in trei si cu care sexe vreti voi cat mai de neuitat
Marlen.....de pe alt taram

10 comentarii:

Anonim spunea...

Ceva caracteristic tie, din cate vad: aberezi din plin.. Desi, unele mesaje sunt profunde.. de multe ori esti la poluri opuse cu gandurile/ideile.

"Intrebare : cati din cei care fac sex oral simt ceva in acest timp? deci cei care fac, nu carora li se face...."
Draga, daca tu nu simti nimic facand sex oral unui barbat, nu trage concluzia ca toti sunt la fel..

Anonim spunea...

"Gura din cate stiu eu, adec' utilitatea ei e pentru papa oameni buni, limba pentru gust, orificiile diametral opuse pentru......alte indeletniciri. Dar totul in viata e sa nu fii obtuz, sa fii deschis, cat mai deschis(a), sa inveti lucruri noi si sa le lasi mostenire mai departe."

Cat esti de falsa. Cam duci lipsa din cate citesc.

Recomandare gratuita: cauta un barbat, fa-i oral, linge-i, suge-l, musca-l, apoi lasa-l sa-ti returneze placerea... Dupa asta sa v-o trageti ca si cum nu exista un maine..
Si repetati asta pana nu ramaneti fara putere... Daca simti ceva schimbat in tine.. mai sunt sanse..
Daca nu.. pune de un epitaf.

Anonim spunea...

Am fost atentionata ca nu m-am semnat.

Ambele mesaje sunt opera mea.

Inana.

Anonim spunea...

Draga Inana, voi lasa mesajele.....special....intra lume aici si as vrea sa te cunoasca mai bine....spor

Anonim spunea...

Daca tu ai impresia ca mi-e rusine de ceva.. sau ca vreau sa ma ascund... esti naiva.
Daca era asa.. nu ma mai semnam, nu crezi?

Btw.. te las sa crezi tot ce scriu pe internet, nici nu ma obosesc sa demonstrez altfel.

Anonim spunea...

iart-o pe inana, este probabil initiatoarea topicului (penal dealtfel)

http://www.coolgirl.ro/forum/viewtopic.php?p=318111

Anonim spunea...

Docman.. n-am ce zice.. mare fotograf... si la ce forum frecventezi...

Anonim spunea...

inana nu vorbi cu gura plina ca nu e frumos!

Anonim spunea...

eu cred ca tu esti putin c-am frigida ,s-au o virgina de 30 dezamagita .mai..........

Anonim spunea...

hi, hi, hi !!!!