Photobucket

miercuri, aprilie 05, 2006

Give me back my dreams


Dragoste, un cuvant vechi de secole; oare pe vremea omului de Neanderthal exista iubire? sau se spunea " iti dau ciolanu' daca stai o data!!!" sau " iti dau cu ciolanu', daca nu stai draqului o data!!!" sau nu se spunea nimic si se altoia din prima?????
Oare cati stiu ca in 1936 a murit un rege, ca urma un alt rege tanar si indragostit la tron, care n-a mai ajuns sa fie pentru c-a iubit prea mult? Era Edward, David pentru cei apropiati, primul nascut al familiei regale britanice......si binenteles Wallis, o americanca maritata pentru a 2-a oara dupa ce divortase de primul sot. Ceea ce era de neimaginat pentru rigida monarhie si cei ce guvernau in acea epoca.
Edward era popular, deschis la minte, iubit de oamenii simpli, ea o frumusete, un pic dura si ancorata prea tare in realitate, incantata ca dupa ani de dorinte neimplinite, acum isi putea permite usor tot ce-i dorea inimioara. Cu timpul au devenit apropiati, ea divortand si asteptandu-l pe David. Care n-a mai putut veni in calitate de rege pentru regina lui. A abdicat in favoarea lui Bertie, urmatorul frate, si binenteles Elizabeth. A renuntat cu draga inima la un intreg imperiu pentru dragoste, au fost exilati pana la final de pe pamantul natal, dar au trait fericiti impreuna 35 de ani.
Ce nu face dragostea? pune toata lumea in miscare la indemnul ei, ingenucheaza cei mai mari oameni....dar oare mai exista? si daca da, este pentru toata lumea? si daca este pentru toata lumea, spuneti-mi unde se da sa ma pun la coada, poate mai apuc si eu ceva!!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Imi este imposibil sa cred ca nu ai fost - împreuna cu ceilalti, frumos încolonati câte doi - undeva pe câmp...oriunde, pentru a poza eclipsa de saptamâna trecuta!!! Cât despre postul acesta...care ar fi traducerea exacta a titlului : "da-mi visurile mele prin spate", ori "da-mi visurile mele pe la spate"?

Anonim spunea...

Bangerback, am dat raita rapid prin bucatarie, am luat un burghiu si-am facut un vizor special pentru tine cam la inaltimea jumatatii unui om, binenteles ca in usa. Acu' daca vei fi satisfacut nu mai depinde de mine, dar sa nu zici ca-s fata rea nu voi netezi marginile. Enjoy!!!!

Anonim spunea...

What's 'bangerback'? Who's 'bangerback'? Anyway, thanks for confirming my suppositions : you're keeping the drilling tools in the kitchen and the kitchenware in the toolbox! Otherwise, you need more practice on English and a complete dictionary...

Anonim spunea...

perhaps you should back off...'bangerback'! traieste-ti fanteziile prin alte parti, amigo.
marlene, inainte cu 'poznele' !

Anonim spunea...

Multumesc subletzel, pupic...ovcorz ca lui Ionutz