Photobucket

miercuri, aprilie 19, 2006

Statuia vie


Anul 1954, un an in care cateva femei se straduiau sa iasa din tiparele vremii, se straduiau sa fie independente, emancipate, un an in care se infiera in scoli inalte, cateodata terminandu-se cu concedieri, impartirea produselor contraceptive. Un an in care principala preocupare a fetelor din ultimul an era sa se marite, sa-i faca mancare sotului si copii, sa-i calce camasile. Dar ce conteaza, erau intelectuale! la cratita!!!!!!
Anii au trecut, si iata-ne in 2006, femeile s-au emancipat, nu mai stau la cratita, stau la calculator ;), pe strada vezi din ce in ce mai putine haine pe noi, daca nu-ti place cumva buricul tau, no problem, stai o singura ora la panda si vei putea face un catalog cu nshpe mii de modele de copiat, binenteles prin chirurgie plastica.....buze mai groase? imediat....unde vrei.....sani voluptosi? o nimica toata.
Se vorbeste despre sex, de toate nationalitatile chiar si de pe Marte....totusi, oare unde se va ajunge? presimt ca mie una nu-mi va placea, prefer feminitatea, desi mi s-a spus odata ca-s lipsita de ea, prefer purtarile copilaresti, atentie nu infantile, prefer un buchetel de ghiocei in locul unei partide de sex....de ce? pentru ca unii dintre noi cauta dragoste, afectiune, atentie, prietenie.....dar la urma urmelor despre ce draq vorbesc eu aici? chestii demodate la care mai tanjesc doar putini....
Oare numai in filme mai exista? daca da, atunci keep on dreaming Marie....si pune de-un epitaf, ca statuie-ti facusi!!!!!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Interesant - tipul din poza...Este un travestit?