Photobucket

joi, septembrie 07, 2006

Masina de cusut cereasca ( fara heruvimi ); daca doriti cu, numa' la oferta: 2+ei

Visez. Visez ca nenea Zeus are un nou hobby: e cazut in limba dupa ultima moda dumnezeiasca, masina de cusut. Da' nu da oricare, ci d-aia pa masura lui, care masura lui se presupune, nu se stie cu egzactitate, este aproximativ si ceva..... sa zicem mai mare ca Himalaya?! sau caco nstelatiile, caca lea Lactee?
Si uite asa, noaptea, cucoana Marlen, ca intre timp fusai avansata, aude: ta, ta, ta, ta, ta, ta, ta, ta..... etc. acel dulce si suav tzacanit( :D) de masina de cusut..... hehehei, binenteles ca la proportiile direct proportionale (!!!) cu maiestuozitatea lu' nenea Zeus. Tre' sa specific aici, ca vorbim, noi astia Marilenii despre noaptea Marleneasca - a nu se citi mirlaneasca - cea care de fapt e zi!!!!!
Apoi se face noapte, a de-i normala pentru oamenii normali cu scaun - sau cu scaun normal - la cap!!! ( cred ca se trage!!! de la capucino baut la O noaptea ) ..... si sarmana subsemnata spune c-a scapat de cosmar, ca deh, veni noaptea normala pentru oamenii normali, sanatosi la cap :D !!!! care tre' sa doarma ca iei merge la serviciu si tre' sa fie odihniti.
Si.... si..... si.... stupize, stupize, desi sunt treaza, aud aievea, adec' sa va egzplic, cu okii larg daschisi, la 2, la 3, la 4 AM, aceeasi adorata de-acum binecunoscuta masina de cusut gigantica cu sunetele de rigoare.
Vaaaaaaai, dar nu pot sa cred, nenea Zeus ne-a facut un dar: a pogorat-o pe pamant pe EA..... si probabil ca are unnnnn????.... cum sa ma exprim mai bine? acel ceva inexplicabil, un cruash over mine ;;) , c-o planta chiar la geamul meu.
Incolo toate-s bine, suntem sanatosi la cap, ceea ce va doresc si voua!!!
Va transmite, din indepartare IO






7 comentarii:

Anonim spunea...

imi place mult penultima.

ogarafgan spunea...

Pai care-le iesti mai anonimushule? sa stie si io pe cine am impresionat
-ca io ma mandream cu tecstul ;;)

Anonim spunea...

sorry, n-am vrut sa ma dau anonim, doar ca stau mai prost la capitolul tehnica.

ogarafgan spunea...

Multumesc

Anonim spunea...

Si tu ai masina Singer? Vezi ca poate e da' aia cu nu stiu cate kile de aur/platina in ea si....glumesc.

Foarte tare textul!

Anonim spunea...

Nu e singer, e un model rusesc, a avut si bunica mea una la fel, o recunosc usor, pt.ca mi-a invinetit de multe ori genunchii. Imi place seria

Anonim spunea...

si mie imi plac alea cu masina de cusut