Photobucket

joi, decembrie 21, 2006

Put to sleep!

Ma uit de o vreme iar pe Animal Planet .... si mi-am adus aminte de ce-l scosesem din preferintele mele. Ipocrizia de genul celei pe care o afiseaza cei de la asa zisa salvare a animalelor, imi scoate pana si matzele afara in procesul icnetelor de voma.
Sa salvezi, cica, un caine superb, negru cu blana lunga stralucitoare, tanar de 15 luni si apoi sa-l omori pentru ca nimeni nu l-a vrut, ca-i gasisera ei nu-sh ce la sold care in timp s-ar fi deteriorat!!!
Oare de ce numai noi avem dreptul sa facem ce vrem? Oare de ce nu-i omoram pe cei cu Alzheimer pentru ca mai tarziu nici sa respire nu mai stiu? sau pe cei care au cancer, pentru ca oricum vor muri?
Ma revolta lucrurile astea si nu pot face nimic, dar nu asaaaa, pur si simplu imi vine sa sparg televizorul. Daca as putea as schimba totul, dar sunt neputincioasa.
Nu pot mai mult decat sa scriu cateva cuvinte si sa pun o poza, sa vars o lacrima si sa injur de una singura prin casa, sa urlu de furie si de durere. Pentru ca doare al dracului de tare!
Cel putin pe mine.


3 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte faina poza.

Catalina Zaharescu spunea...

Si cam aceasta ar fi lumea in care "dorim" de ceva timp sa ne integram... rece, legata ombilical numai de business... numai e material...

Am vazut si eu asa zisele "salvari" de pe Animal Planet. Nu stiu ce la da dreptul celor de acolo sa omoare animale pe care la un moment dat nu le-a vrut cineva...
Ma intreb: lor cine le va salva sufletele, mai degraba trupurile, cand ajunsi intr-un stadiu de neputinta nu vor mai reusi sa isi duca la bun sfarsit nici nevoile fiziologice fara ajutorul cuiva...

Anonim spunea...

100% de acord cu tine.