Photobucket

miercuri, decembrie 13, 2006

Scara - otz - kiian

Tocmai am auzit pe cineva care zicea cate chestii bune i s-au intamplat in viata asta si ca trebuie sa fi facut mult bine intr-o viata anterioara de-i merge asa fantastic, si ca este foarte recunoscator ..... cuiva, lu' ceva, etc....
Si brusc, m-a lovit - eu trebuie sa fi fost tatuca Scaraotzchi in the past life bicooz:
- m-am nascut dintr-un tata betiv care m-a facut la beutura
- am avut o copilarie de rahat, mama prezenta desi absenta, tata vitreg - painea lui D-zeu, aproape desi foarte departe
- am fost violata imediat ce am intrat la facultate, de un tzaran pe plaiuri mioritice
- m-am maritat din dragoste si ciuda, el din interes
- cand am terminat facultatea m-am procopsit cu o tzara de spasmofilie pe fondul unei vechi tahicardii, care e bine mersi si astazi
- dupa 4 ani mi-a murit barbatul la numai 28 de ani de cancer
- cu un an inainte facusem septicemie acuta, urmata de o histerectomie subtotala, rezultat copii ioc, totul la insistentele sotului de a nu-i avea cu mine, subliniate de picioare-n burta repetate de fiecare data cand ramaneam insarcinata
- revolutia a pus pe liber proaspata vaduva, proaspata angajata de Bucuresti, ultima venita, prima plecata
- 10 ani incurcata cu un tip muuult mai tanar, nebun cu acte, nicio sansa sa scapi de el
- recasatorita cu un englez jegos - putin spus
- mintita-n fatza de oameni care spuneau ca ma iubesc
- mintita-n fatza de oameni care spuneau ca nu ma iubesc
- batjocorita
- folosita
Cam asta ar fi pe scurt frumoasa si tumultuoasa mea viata binecuvantata de pana acum.
Concluzia : nu fiti buni ca sunteti luati de prosti
- nu iubiti ca o sa fiti raniti
- nu fiti naivi sa credeti ca tot ce zboara se mananca
Destinul va poate rezerva surprize foarte neplacute care sa va prinda complet nepregatiti.
Cu toate astea, eu nu ma pot schimba. Voi ramane aceeasi fata buna, sincera si naiva, prieten de nadejde si amic de gasca.
Ce nu te doboara, te intareste si te ridica e o vorba ..... nu stiu de ridicat, dar de intarit, beton scrie pe mine, nu altceva.
Nu se vrea un post de tanguieli si asteptat mila sau compatimire, se vrea o lectie de viata pentru cei ce vor sa ia aminte.
Amin ...... de la former Scaraotzchi


19 comentarii:

Anonim spunea...

Tu vorbeşti serios :| ?
Dacă da jeez, eşti tare.
Dacă nu, stai bine cu imaginaţia.

Anonim spunea...

Of, mai Marllene....numai de bine.

ogarafgan spunea...

Multumesc Ciprian, dar am zis ca nu vreau mila, mi-a ajuns a mea :)
Alex, stau bine cu imaginatia, dar tot ce-am scris e purul adevar

Anonim spunea...

Atunci rămân doar cu un "eşti super tare". Poate ne-om auzi vreodată live să-ţi spun aceleaşi cuvinte :) şi să mai fur din tehnica pozografică ;)

ogarafgan spunea...

He, he, he, va multumesc mai, dar chiar n-am nevoie de incurajari de genul nevoii de tehnica mea fotografica ;), stai sa ma tavalesc pe jos de ras.... pai ramai cu buza umflata, ca n-ai ce fura bre!
Marlen cu tehnica nu fac casa buna impreuna :D

Anonim spunea...

o veni şi rândul tău vreodată la pâinea caldă din cuptor. şi dacă nu vine, barem să te simţi tu tare şi să ţii capul sus. ce mama dreacu... skaraoţki nu iegzistă, îţi zic eu. de la sursă. ;)

Anonim spunea...

Asa-s unii, in anumite momente, gasesc numai ce-i de rau. Nu o sa ma leg de cele povestite, ci de felul in care le-ai povestit .. sunt lucruri (foarte) personale (in opinia mea), si totusi le-ai insirat ca pe o lista de ingrediente. De fapt asta si sunt, nu ? Se lasa in cuptor cativa ani, si iese .. tu :).

Cheer up, ca din multe bloguri pesimiste pe care le-am citit in ultima vreme (chiar, parca a dat strecea-n unii) la asta nu mi-a venit sa rad :|.

Mircea spunea...

Tare ! Nu stiu ce sa zic. Daca as zice "interesant" poate as fi ridicol. Nu iti trimit incurajari caci probabil nu mai ai nevoie- esti deja calita. Nici compatimiri ca nu cred in ele.
Asa ca nu mai zic nimicm, decat ca esti tare daca ai trecut prin toate astea si mai poti sa scrii, sa fotografiezi, sa traiesti normal....

Catalina Zaharescu spunea...

:-* >:D<

Iar fotografia... minunata...

ogarafgan spunea...

Iar ma faceti sa va multumesc pentru cuvintele frumoase, dar sa stiti ca am scris de ciuda si de inca un lucru: multa lume ma intreaba de ce sunt asa de trista uneori sau de ce am ochii intotdeauna tristi.... si nu puteam spune asta cuiva in fatza fara sa sune a plans de mila si cersit alta. Dar devine agasant sa tot fii intrebat, exact ca si cu numele de Littlewood. Asa ca am scris o data pentru totdeauna, intr-adevar lucruri foarte personale, in speranta ca voi fi scutita de intrebari pe viitor.
Luati aminte si feriti-va.... va doresc si voua.... si sarbatori fericite :)

bogo spunea...

ogarule, n-am mai trecut de mult pe la tine si sper sa intelegi de ce - contez aici pe infailibila intuitie feminina.

stii, iarna, si mai ales sarbatorile sale ne fac sa ne simtim fie mai putin prost ca de obicei, fie mult mai prost ca de obicei. incerc sa privesc prin prisma asta "vizita" actuala in care mi-a placut ce-am vazut si nu prea m-a mirat ce-am citit.

si, ca de obicei cand o sama de vorbe n-ascund mai nimic, de fapt nu voiam sa-ti spun decat atat: IMI PASA!


PS: sper ca vei cenzura comment-ul asta.

ogarafgan spunea...

N-am cum, decat sa-l sterg :)
Merci de vizita si vorbe bune.

Anonim spunea...

E incredibil prin ce ai trecut si ce curaj ai sa povestesti lucrurile astea. M-a miscat mult povestea ta. Poza de asemenea e superba.

Cum a spus si cel dinaintea mea:

IMI PASA!

Anonim spunea...

Asa cum ai povestit tu aici ce viata ai avut...asa ii povesteam eu unui prieten pe messenger toate idiotenile ce mi se intampla...doar ca eu ma plangeam si spuneam ca nu mai rezist si sunt satula de tot. El m-a ascultat si apoi m-a intrebat "vrei sa fi in locul meu?" raspunsul pe care l-am dat a ajuns pe blog la mine...si atunci am realizat ca daca nu as fi trecut prin toate kkaturile nu as fi fost cine sunt azi, nu as fi cunoscut oamenii pe care-i cunosc si nu as fi gandit asa cum gandesc...si mai rau...daca nu as fi avut viata pe care o am nu as fi avut atata inspiratie sa scriu acele texte ca sa plictisesc lumea :P .
Eu nu-ti plang de mila si nici nu te incurajez... apreciez faptul ca ai atat curaj sa-ti pui viata si sufletul pe tava...eu o fac cu limita.

Ruxandra spunea...

mhm...nu stiu cat ajuta, dar e aici o gramajoara de oameni care te iubeste si care te apreciaza foarte mult...

Ionut spunea...

de la mine numai LOVE&PEACE! stii tu mai bine cine si cum te iubeste. te felicit ca te tii tare pe pozitii si mai ales ca te tii tanara la suflet si in simtiri!
bravo.
sa fac si un comentariu referitor la pictograma: excelenta. sunt acolo atatea increngaturi cam cate ai descris tu in textul si in viata ta! frumoasa ascocierea fotografiei cu textul

ogarafgan spunea...

Multumesc mai, iara :) tuturor.
Tocmai spunea cineva cam cu venin, ca de ce am scris lucruri atat de personale aici si le-am facut publice? ceee? vreau atentie?
Pentru ca asa am vrut, punct
Exact ce spuneam .....
Oare daca nu le spuneam, cu ce eram mai breaza?
Fratilor, terminati nene cu prostiile, ca nu te domnesti mai tare daca tii in tine, dimpotriva te constipi, spunea cineva.
Mi-e sila de prefacatorie si incorsetare. Vreau sa fac ceva, pai apoi fac bre si nu pentru atentie. Poate pot fi "Domnii" mai atenti si citesc si comentariile mele.
Domne, clar, unii n-au ce face si vooooor, sa atraga atentia.
O aveti toata dragilor!!!!
Imi cer scuze gramajoarei de prieteni :D, dar sunt calita in a raspunde mojiciilor.

Anonim spunea...

Te-am vazut doar o data si mi-a placut, si sa stii ca de atunci viata ta a fost o mare curiozitate pentru mine. Chiar azi a adus Lucian vorba de tine :)

Sarbatori fericite!

Just Blank spunea...

Frumoase culori.
Păcat că scrii fără diacritice.