Photobucket

joi, iulie 17, 2008

DE CE? da aia

Se discuta mult despre incest, ca deh tre' sa discutam despre ceva bombe la stiri.
Al dintre parinti si copii imi repugna, adultii profita de ingenuitatea propriilor odrasle in cel mai abject mod, si nu vorbesc numai de aspectul moral ci si de cel fizic .... cum iti poti rani proprii pui? mai ales ca sunt unii cat un sfert din huiduma de tine?
Dar cel dintre frate si sora adulti fiind?! ma uitam cat de oripilati erau unii ca doi frati se iubesc si au facut un copil impreuna, totusi in nestiinta de cauza!
De ce fratilor sa fiti asa oripilati? sunt doi oameni majori si vaccinati ..... si daca n-ar fi motivele din cauza de :D defectiuni genetice, eu una nu vad nimic rau ( deja am inceput sa aud huidu-ielile-n urechi )
Pentru ca asa a hotarat societatea omeneasca la un moment dat?
Pentru ca asa hotarat Dumnezeu ca e pacat? bun, atunci il rog sa-mi spuna si mie cand si mai important DE CE? ..... vorbesc cat se poate de serios


el

6 comentarii:

koma spunea...

specia tinde sa se apere, combinand mereu anticorpii. exista in noi un vector dupa care ne alegem perechea, care tine cont de prezervarea speciei. dealtfel stii si tu, spuneai de defectele genetice care pot sa apara.[si chiar apar]

din acest motiv, probabilitatea ca 2 frati sa dezvolte iubire carnala e extrem de mica si in opinia mea e doar un semn de boala.[e stricat senzorul de protectie al speciei :) ]

psihologic, atractia dintre 2 persoane apare in urma provocarilor, bazate si ele pe diferentele dintre cei 2. ei tind sa se completeze, nu sa-si gaseasca clona. 2 frati crescuti cu aceleasi regului, hraniti in acelasi regim, expusi acelorasi conditii ar fi greu de imperecheat din cauze naturale.


cum arata fratele tau pentru tine?

ogarafgan spunea...

pai n-am, dar as avea mare nevoie! se ofera careva? vorbesc serios ... si nu s-o punem de-un incest! ;)
altfel ce ai scris suna f interesant, multzam de trecere :)

koma spunea...

te citesc zilnic, imi place cum scrii si cum alegi pozele.

intrebarea era mai mult retorica, imi imaginam ca nu ai frate[sau ai unul cu 10-15 ani diferenta].

ogarafgan spunea...

imi place ca-ti place ce scriu!;)

Kidha spunea...

e pacat sa o faci cand stii toate astea: ca ti-e frate/sora, ca e imoral, ca daca faci copii sunt mari sanse sa iasa cu malformatii..
In alte cazuri decat astea si inca unele care nu-mi trec in minte e scuzabil, insa nu de acceptat si nu de transformat in practica.

La inceputurile lumii o fi fost ok, pentru ca altfel nu ne-am fi dezvoltat ca specie, dar in rest e imoral.
In istorie se practica, mai ale sde catre regi care vroiau sa-si pastreze sangele pur si-au ajuns puternic malformati.

ogarafgan spunea...

Bine venishi p-acilea Kidho :)
Sa-ti traiasca geamanul ... cu tine impreuna cu tot! :)