Photobucket

vineri, ianuarie 16, 2009

Intre o intre-bare

"Cititorule calator in ...... mine, deshide rogu-te si lasa-te ..... sa cazi, pretz de cateva secunde"



A fost odata ca niciodata o preafrumoasa ...... iara ..... si nu era intro doara. Si cum cugeta preafrumoasa la rautatile si greutatile tip pietre de moara, a inebunit ..... si nu o dat' ci de doua ori.
Cum se poate de doua ori? se vor fi intrebat cei multi, fideli, apropiati si pasatori cititori .....
Asa bine, ca din prima s-a intors, tot nebuna prefrumoasa ...... desi tarziu, desi andacava(r), cei din jur au luato-n serios. Noroc ca ei, cei din jur erau toti zgariati ...... binenteles ca de la acele proprietate personala ale preafrumoasei, din lipsa de spatiu inconjurator.
Acele ace le putem numi si cuie, un cui, doua, trei, patru, & caetera, pentru ca au crescut acele saracutzele si precum omida se facu fluture, asa si acul deveni cui.
Si ce dulce era cuiul!!!!!!! unul sus, langa oasele gatului, urmat in sir indian de multe altele desenand o palma, calda cu gust de sange, si dragoste, si adiere de frezii, ce strangea usor ...... si altul jos in zona pubiana, urmat in aceeasi formatie, desenand o alta palma, la fel de calda, la fel de usoara ...... amandoua continuate de bratze ce strangeau si se infasurau ca un cocon ..... un cocon din doua trupuri unite-n fiecare punct ...... dar mai ales in punctul de dragoste ...... straina, straina de orice dinainte ......
Si gandea preafrumoasa in nebunia ei "cat de frumos e sa faci dragoste! cat de nepamantesc! oare as putea spune dumnezeiesc?! sau e cum spune lumea, ca sunt nebuna? oare?"
"Sa simti dincolo de inchipuire, dincolo de necesitate, dincolo de frivol, dincolo de o carnala joaca! " ...... dincolo de moment ...... sa ramana intiparite urmele palmelor, acolo, unde au fost batute in cuie prima data, la suprafata dar si inauntru ...... sa fie ca doua insemne-n carnea sfarainda de la fierul inrosit in foc ...... sau poate patru?!

Sa ramai prostit, indobitocit, mai apoi! si sa nu stii de ce, in timp ce gustul de sange se prelinge!!!!!!!
Decat daca te uiti in oglinda, exact ca nebuna preafrumoasa privind cu ochii holbati la imaginea draconica ce-i ranjea-napoi si din capul careia rasareau alte cuie, unul dupa altul ......
Numai ca de data asta, offftand din tot sufletul, imaginea din oglinda-si punea intrebarea in locul sarmanei nebune care nu mai era in stare nici de-un gand ......


ehhhh-031

2 comentarii:

andrei spunea...

la revedere >:D<

ogarafgan spunea...

unde pleci? sau io sunt dusa cu capul? :P