Photobucket

sâmbătă, ianuarie 24, 2009

Naluciri din alte timpuri



Fericirea? Ce inseamna pentru fiecare oare? Esti fericit ca ai bani?
Familie, copii, o slujba bine platita? Ca faci ceea ce-ti place si te intelegi cu seful si colegii?
Esti fericit ca traiesti si esti sanatos? Sau ca ai prieteni, buni, pe care te poti baza?

Si totusi, a fost odata o simpla fata, care considera fericirea sentimentul pe care-l incerca ori de cate ori se uita la un fir de iarba, verde si fraged ce se itzea din pamant, ca dup-o iarna grea ..... sau privea ghioceii albi si brandusele de pe colinele blande ale pamantului reavan, aburind, departat de imputitele orase si locuitorii lor de cacat.
Si asculta ciripitul vesel al vrabiutzelor sau trilurile pitigoilor albastri cu o uimire nevinovata fatza de marinimia naturii mama.

Si mai considera fericire sentimentul pe care-l avea intr-un vis, in care in pat fiind, cineva se furisa langa ea, o lua in brate si asa adormea .... vis ce se repeta in fiecare seara. Caldura si suflet!!!!!
Dar era numai un vis, o plasmuire, distorsionare a realitatii.
Asa ca nu putem spune, deoarece n-a ramas scris in analele istoriei, daca era cu adevarat fericita.

Dar, cu siguranta acolo, rataciti in lume undeva, sunt altii despre care se poate spune cu certitudine ca sunt fericiti, deci exista!
Despre fata? nu se mai stie nimic


naluci-2

2 comentarii:

Anonim spunea...

exact asta este fericirea..sa stii sa te bucuri alaturi de omul drag, de toate minunile lasate de Dumnezeu pe pamant...eu cred ca nu suntem destul de constienti ca asta-i fericirea, atunci cand o traim...doar mai tarziu...cand trairea trece, realizam cat de mult poate sa ne incarce cu "bine"...astfel de momente...
momente in care fie si privirea verdelui, din firul de iarba..
sau, sa-ti lipesti trupul de cel al omului indragit...asa intr-un simplu gest...firesc...
fericirea-i fireasca..nu crezi ?
superb cantec...nici nu-l stiam..si the doors...eh

ogarafgan spunea...

Ce-mi placea mie de tine Sorinuco, dar acu' ma dadusi gata!!!!
Am vrut sa scriu special sa se asculte melodia, dar ca ai ascultato de la sine e nemaipomenit >:D<, putini fac asta .... si daca ai sti cat ma chinui sa gasesc ceva sa se potriveasca!
Fericirea e fireasca da, dar unde e? cu tot cu firescul ei ..... unde poti gasi un strop de fericire? sa-l iei si sa-l picuri pe dosul palmei, sa te imbete critza cand il adulmeci cu toti plamanii! sa te infioare, sa-ti intre prin toti porii :(
Ehhhhhh!!!!!!