duminică, ianuarie 11, 2009

Neatingerea de DINCOLOIngeri, oameni obisnuiti ...... sau ingeri egal oameni obisnuiti? ...... sa simti?! ...... sa vezi, sa doresti ..... dar sa nu poti simti ...... pentru ca esti din alta lume, paralela desi in acelasi loc, timp si spatiu.
Lumi diferite, lumi inegale, desi in esentza ...... esentza!

Ganduri, ganduri ..... unde? cuprinse intr-un spatiu limitat ...... si totusi, in cealalta lume ele zboara, sunt libere, trec peste granitze si fac ce vor ......
Ochii, care vad, vad aici si vad dincolo, vad odat' cu ochii mintii .....
Miros! ...... de iasomie si mirosul lor ...... nari frematande si zbateri de copite-nerabdare ...... sa ajunga unde multi sunt deja ...... da, dincoloooo!!!
Piele alba ...... si roza ..... si pufushori ..... sa poti simti?! incordarea si tremurul si nodul din gat ...... si inima cu exploziile ce-ti opresc rasuflarea, dar nu-i nimic, gusta, se hraneste din rasuflarea de dincolo .....
Lumea de jos dinlauntru' se chirceste, se strange-n chingi spasmodice si-i face picioarele sa se lipesca fierbinti ..... o alta inima se chinuie acolo intro tahicardie bolnavicioasa sleitoare de putere ...... a simti simtirea! a simti durerea neatingerii! neatingerea de DINCOLO!

A trai iubirea! iubire de inger, iubire de pe alt taram ...... si moarte .....

Sau vesnicie?!


cudu-194

4 comentarii:

andrei spunea...

:) >:D< :)

(comentariul de azi e format din semne... de parca nu s;ar vedea :D)

ogarafgan spunea...

:D :)) :P

<:D> asta inseamna intors :P

Unknown spunea...

eu nu pricep semnele din comentariile de mai sus sau porcul meu de win nu afiseaza decit litere in loc de ideograme.
Ogarule textul tau ma omoara cu zile si nu stiu de ce ma face sa fiu trist un pic. Dar ca de obicei fotografia ta este rascolitoare!

ogarafgan spunea...

Deci Andrei imi zambeste-n timp ce ma imbratiseaza .... zambind!
Si mai apoi imi ranjeste, sau imi arata albastrimea dintilor lui :D
I O ii ranjesc albastru, il transform intr-unul pana la urechi repetat, si-i scot o tzara limba .... ca nu mai avea loc la mine destul!
Textul este trist da, si amar da, da' sa-l vezi pe urmatorul!!!!!
Multzam Mihai pt apreciere!
Sper ca traducerea mea sa te ajute la ceva :D