Photobucket

marți, septembrie 15, 2009

Nesanatoasa



Mai devreme ma simteam iasca, daca aprindeai un chibrit langa mine, ma transformam in scrum instant. Un pic de fum magic si mai ramanea un aer demonic ranjnd invizibil in urma-mi.
Apoi m-am simtit goala, daca strigai in mine-ti auzeai ecoul ...... nu nu vedeai nimic important nici daca eram la propriu.

Acum ascult de-o ora numai Bitza - Vicii si as bea ceva ( de cazut mai lat ) cu pretenul virtual virtuos Ardeiashu', ca in pisici nu gasesc cum sa pun link fara polologhia aista
http://andreiaciobanitei.blogspot.com/2009/09/blog-post_15.html

Acum era mai devreme! Acum acum, am schimbat repertoriul! :D
Hai sa traim liberi!

Hai liberare! Hic


iar-sirnea-127

10 comentarii:

Anonim spunea...

in primul rand..
o imagine superba...si, ai dreptate, cred ca numai noi..astea mai vechile.. mai admiram o scoarta de copac..un firicel de iarba, puse frumos in imagine..ca din cate vad, restu' da lume ie cu balele pa camesa si cu ochii bulbucati la alte fire de par de pe alte scoarte/organe...hahaha...
dar, hai sa nu fiu rea...
c-am avut niste zile minunate si n'am avut timp sa te citesc...ca somnu' era scurt si plimbarile era lunge...
Marileno frumos ii zici..si parca-mi vine si mie sa ma "magnetizez"(vezi de ce bat clopotele mitica) si sa strig...hai liberare !!!

Unknown spunea...

De "magnetizat" nu zic nimic, dar de poza pot zice ca-i super!!!

ogarafgan spunea...

Sorinuco, lasa-i mama sa-si clateasca ochii, c-asa-i hartistii, sa nu-i doara la linguricaca stii cum ie cu pohta .... de frumos! tre sa ti-o ostoiesti D, altfel se umfla ... deh, arta nashte .... Cu noi ie alte povesti, destinul nostru d-acu'nainte e numa' sa punem mana pa firu' da pai :)) sa ne scobim cu iel in gura :D
Dextractie placuta in continuare! Bucura-te si matalutza de frumos! O bara fixa ceva nu gasisi p-acolo?!!!

ogarafgan spunea...

Multzam frumos domn Popa! :)

Paul Radu Mircescu spunea...

Sarut mana si multumesc, doamnă. Problema cu gleznele e complicata...”depinde de multi factori” cum ar fi zis profesorul meu de matematici. ”si de una sau mai multe necunoscute” as fi completat eu din fundul clasei... Cat despre barbati...nu-i cunosc eu pe toti, dar da, se satura repede...
O zi ciudat de buna, va doresc.

ogarafgan spunea...

Multumesc mult domnul Paul!
Chiar ma bucur ca-mi lasati doua randurele scrise, despre gleznutze finutze si alte celelalte! Si mai ma gandeam asaaa, cu cestiunile subtirele, de exemplu la catzei nu se recomanda, chiar e interzis sa se dea oase de pui, cica s-ar pune de-a curmezisul matzului si face poc ;)
Glumesc domnul Paul! :) Si ca sa nu va superati pi mini, va spui cu mana pe imina, ca si pe mine ma impresioneaza o femeie frumoasa, nu stilul imi arat tzatzele si curul ca am douaj de anisori, pur si simplu femeile in adevaratul sens a tot ceea ce inseamna femeie: delicatete, finete (glezne subtiri :), mister, melancolie, intr-un cuvant simplu, feminitate.
Imi pare ca s-a pierdut nu se stie unde pe drum, FEMEIA .... chiar ea pe ea! .... adica pe noi :)
Va mai astept! :)

Codrin Lupei spunea...

Superba fotografia si melodia...imi era dor de ei. Mmm, cam dimineata acuma pentru degustat ceva alcoolic, dar mi-ai facut pofta...ramane pe diseara! Merci!

ogarafgan spunea...

Multzam si eu Codrine! :
Si sa ai pofte bune pe diseara! :))

Várday Béla spunea...

Excelentă!

ogarafgan spunea...

multzumesc!