Photobucket

vineri, octombrie 30, 2009

Fara titlu Fara noima

Ploua.
Se opreste. Curcubee, si pontoane curgand lin pe ape pe sub ele.
Soarele rotund si rosu ce coboara.
Si iar soarele rotund si rosu ce coboara.
O femeie cu manusi taie trandafiri
Si a mai trecut o zi.
Si inca o zi.
Si iarasi ploua si ploua si ploua. Si se-aduna-n barba.

_IGP5613

joi, octombrie 29, 2009

Pusi Retoric

Mda, e inutil sau mai bine spus futil! Futil cu clocot sau fitil cu spume! Si multa amaraciune!
Una e sa fii aruncat si desconsiderat, calcat in picioare, marginalizat si alta e sa fii si bombardat in permanenta cu efecte vizuale.
Ai idee cel putin cat de mult rau faci? Ai idee ce inseamna sa-l vezi pe altul pus in locul tau si aruncat tot timpul in fatza? Deh, daca-i iubire adevarata! Ai idee cat de al dracului doare? Sau poate ai!
Daca n-ai, uite, scris negru pe alb! Ma-nfurie fantastic, ma revolta, scrasnesc din dinti, de neputinta, de mandrie si demnitate ale unui om, calcate in picioare.
Nu sper decat sa te doara odata si-odata, cum spuneai in alta viata! Dar e sperantza desharta!

Din clipa de fatza vor fi cateva bloguri pe care nu voi mai pune un oki IN VECI! Mai bine-i scot! Prin taiere si scobire!

Multzumit? Retoric. In caz ca intereseaza. Dar sunt linistita ca vorbesc singura in dodiile mele fara cap si coada, si-n pozele mele de cacat.

Pa ...... si pusi!

mb2-127

A(I)er(isire) de toamna



Am observat un lucru! Ascult ceva ce-mi place asa si-asa. Si apoi mai ascult o data si inca o data si inca o data si incepe sa-mi placa veri muci. Vechiul nu ma plictiseste, dimpotriva, se creeaza o legatura mult mai stabila, o fidelitate si o recunostinta ca exista si-mi mangaie placut canalutzele auriculare. In cazul melodiilor, dar si in multe altele.
Probabil ca-s defecta!
Cunosc foarte multe cazuri in care se plictisesc ...... si nu pot intelege!
Dar nu asta vroiam sa spun, ci sa subliniez inca o data cat de diferiti sunt oamenii. Ceea ce eu nu pot concepe, pentru altii e ca aerul: il inspiri si normal ca-l dai afara si-apoi inspiri altul ...... ce mai ma rad, pai ceea ce era de demonstrat , IO-S DEFECTA!
Cum dracu sa inspiri acelasi aer?

_IGP4742

Dans in doi c-un praf de zambete din fire .... de aur si argint

Ea vine catre el "buna!"
El, uimit, da ochii din colt in colt si se hotaraste "n-am niciun ban, n-am casa si tata-i un escroc"
Ea cu ochii mari zambind "da' de dansat stii sa dansezi?"

_IGP5363

luni, octombrie 26, 2009

Oala de lut muta



Oale, multe oale, de lut, pline ochi, cu ciocolata calda-n care se alearga cerculetze albe de frisca amestecate cu melancolie si pareri ..... de rau, de bine ...... din care se ridica aburi ce plutesc usor ..... "ritza, ritza, gargaritza, du-te la Gheorghitza-n poientza, in poienitza de foarte, foarte departe, ca cine stie, in soapte , peste ape, poate sapte, sa ramana doar amestecul cu lapte fara spate"

ceatza-092

De binetze!



iasii-082

Libertatea! Oare este buna? Multi ar zice ca da, dupa 89 umbla cainii cu gaura de la covrig in coada!
Dar oare sa-i mai numar pe cei care zic nu? Sa-i intreb pe cei "maturi" care stiu cum era cand era si bine inainte? Sa-i intreb si pe cei tineri care raman fara servici sau n-au cu ce cumpara un aragaz sau un frigider, o casa? Sa-i intreb pe cei fara ajutor de niciun fel?

Dar oare ce este libertatea?
1. Posibilitatea de a acționa după propria voință sau dorință
2. Starea celui care nu este supus unui stăpân.
3. Libertate de gândire sau libertatea cuvântului = dreptul de a exprima prin viu grai sau prin scris opiniile proprii.
4. Lipsă a restricțiilor.

Niciodata nu vei fi liber daca te vei lasa calcat in picioare!
De fapt niciodata nu esti liber cu adevarat! Si de-a lungul timpului latzul se strange constient fiind ca ii dai voie si ca-l strangi si tu in brate, cateodata chiar cu voie buna!
Ce sa mai zic? Sunt unii destinati sa faca lucruri marete si le fac. Iar altii sunt destinati turmei de mioare!

Dar la urma urmelor fiecare e liber sa faca ce vrea! Oare?

Va saluta behehe! ...... Cu voie buna!

mb2-186

sâmbătă, octombrie 24, 2009

Simtz enorm si vaz monstruos

Cum te-ai simti sa stii ca din cauza ta a murit un om?

mb2-020

sâmbătă, octombrie 17, 2009

Luceferi albi

1-356

A fost o vreme cand scriam frumos si din suflet, sau cu suflet. Inmuiam pana alb-rasfirata de gasca in cerneala lui alba si-mi scrijeleam bucatelele de suflet pe foaia alba de fereastra.
M-am schimbat, nu mult dar distinctiv. Am realizat citind pe un alt blog. Am incercat sa tin cont de parerea unor oameni in care am crezut. Si m-am inselat. Da, m-am inselat, pentru ca eu sunt cea care a plecat urechea la spusele lor.
Sau m-am schimbat pentru ca au trecut anii peste mine? Anii cei multi si intelepti!
Spunea cineva odata ca e buna schimbarea! De ce ar fi buna, daca nu te bucura ci te intristeaza? De ce ar fi buna, daca in loc sa scrii lin, curgator si plin de un soare stralucitor si clinchet de clopotei, scrii numai muind in bitter sau gin, stropit din belsug cu suc de lamaie?
Era o vreme in care stomacul imi era destins, vedeam si partea plina a paharului, nu des ce-i drept. Acum stomacul mi-e ca un ghem de ace cu gamalie, care mai tot timpul pulseaza ca o nova, iesindu-i tepii prin fiecare porisor din corpul cel batut de vreme si de oamenii inconjuratori.
Era o vreme cand mai exista ametzeala dulce a vietii in mine, cand simteam caldura in loc de frig si nu numai ca era vara.
Am nevoie groaznica sa-mi simt atomii ca din haosul suflului celorlalti, sunt lasati sa respire in voie, ca plutesc in lichidul dulce fara pic de amareala si se astern usor c-o mana sub frunte, intr-o pozitie comoda de somn, de pace.

Nu-mi place schimbarea! De ce? Pentru ca eu traiesc ce ma inconjoara, respir ce ma inconjoara, radacini din mine patrund in totul inconjurator, iar totul inconjurator isi infige ale lui radacini in mine. Si daca sunt smulse, cum sa nu te doara? Daca un alt tot inconjurator vine in loc, cum sa nu te doara privirea, cum sa nu-ti simti ghemul din stomac pulsand?
E instinctul de supravietuire, unul puternic, mult mai puternic decat mine, care-mi face frica sa devina violenta si sa ma calce in picioare .......
Pentru ca nu mai ma recunosc! Ma uit in oglinda noilor veniti cu distorsiuni si ma intreb cine ma priveste asa de insistent, cu mirare intai si mai apoi cu spaima.
Oare trecerea timpului ma ingrozeste? Sau totusi schimbarea?

A murit Cornelia, vecina de la patru! Au disparut cateii ei, cine stie daca nu sunt morti, calcati de masina sau de oameni in picioare. M-am tot gandit la biata maica-sa, femeie de 80 de ani care nu-si mai asteapta decat moartea! Oare ce-o fi in sufletul ei acum, ca fiica cea rea de la care manca bataie regulat, i-a murit? Ca nepoata i-a vandut rapid casa si cine stie ce se va intampla cu ea?! Sa fii smuls din ceea ce cunosti, cu ce erai obisnuit!
La mai bine! Binele e relativ! Unii fug de binele meu.
Din casa lor s-a scos mai inainte un vraf de lemne pentru foc! Atat a mai ramas dintr-o viata de om.
Va veni altcineva, se va face curatenie, nu va mai fi scandal.
Atunci de ce stomacul mi-e ghem?

Multa lume se distreaza si se simte implinita, altii isi intemeieaza un camin, fac copii, urca pe scara sociala, isi modernizeaza casa, cumpara masini, cresc copiii, ii aranjeaza la casa lor.
Atat sa insemne viata? Unui om?
Nu stiu de ce dar imi pare, nu putin, imi pare anost, si nu pentru ca eu nu am multe din cele enumerate mai sus, ci pentru ca este un sablon. Parca trasat de undeva de la forurile superioare.

Speranta ar muri ultima! Speranta ca ce? Ca poti fi nemuritor? Si rece.

iar-sirnea-356

Ou pe incheietura



mb2-058

vineri, octombrie 16, 2009

Faliment intelectual

Ma uit asaaaa, cum vorbesc unii, pe anumite bloguri, cu multa intelepciune si nu numai ...... si cand se caca emana tot asa, multa intelepciune!
Si ma uit la mine cata prostie! Sa cred in bunatatea oamenilor! Mai bine ma fac, asa cum si trebuie pentru varsta mea, o acritura, singura, frustrata, necitita ca deh scriu cacaturi, necomentata, ca deh, ce sa te apuci sa-i scrii unei babe nebune, necautata, ca ce rost mai are, e liniste pe front!!!!!! Linistea dinaintea furtunului!
Si dupa ce ma fac toate astea, mai iau si-o prea cinstita muie de tufis, ca tot sunt obisnuita!

mb1-003

sa nu crezi in semne! asta mi-a sarit din prima cand am deschis ...... hahaha, nu, am apasat gresit, ei, oricum, ce feste de cacat iti joaca destinul de secunde, exact de asta aveam nevoie, de liniste!



nu conteaza, revenind la dracusorii nostri


joi, octombrie 15, 2009

Brici ....... de taiat in vene

Ma doare ...... in cotul talpii.
Stai sa ma scarpin! Dupa ureche! Urechea cea lunga si surda.
Ce mai m-as odihni pe un divan! Si m-as lasa pipaita de stropii calzi! Aia de la stropitoarea din gradina, bai!
Soare si cald si gol. Simt ca plutesc. Normal! Daca pana si neuronul unicat e gol, ce sa mai ma tina la sol? Mintea ascutita?

Actul doi

Mai, mai, cand o lasam mai moale, dam in oale ...... nu in strachini!
Cum spuneam cu jocul de glezne, acu' serios, pai?! incep sa ma ienervez iara, auzi domnule sa fie lipsa la apel juma de zi ........ ma tavalesc de ras pe jos, ma tin cu mainile de burta ...... vorbesc singura crezand ca ma aude cineva!!!!!! ........ =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Imi trebe neaparat un control la cap! .......... Sau ce draq mai imi trebe la varsta mea?
Pana una alta, daca tot plutesc, mai bine zbor, cu directie, nu usor dar intzepator :D spunea un ranjet albastru tulburator!!!!!!!

Mi-e seteeeeeeee!!!!!!!

mb1-191

Si eu care ziceam ca duc lipsa! Iote, cinci dintr-o lovitura!

Werewolfa? neeee, ueacaua (werecow)

Am observat un ciclu: din cativa in cativa ani ma transform in vaca, nu, nu in varcolac, vazut de la mine. Eh, in sfarsit ......
Si totusi exista oameni care vad femei transformandu-se in blande si suave toamne. Oare e si invers?
Si atunci mi-am pus intrebarea: de ce unii simt nevoia sa-i faca pe altii sa sufere? Si am zis bine, pentru ca fiecare stie ce face, stie consecintele purtarii lui.
Ma refer la orice fel de relatie, de la mama la copil si invers sau de la guveln la popol, etc.
De ce ne transformam in animale si nu in fulgi de zapada sau in fulgi de flori? De ce ne mancam intre noi?
Eh, ce sa-i faci? Daca am gena de vaca in mine!

Ma gandeam totusi, asaaa singura, starea mea naturala, sa ma transform tot singura in frunza, binenteles ca ruginita :D.
Daca tot a venit toamna!

mb2-112

ADN de frunza verde



Am ajuns acasa noaptea pe la zece. Imi sufla vantu-n cur si-mi iesea pe urechi ...... sau invers. Eh nu mai are importanta.
In fatza scarii m-am oprit cateva secunde, desi eram betontonton d-acuma, numai de la metrou, de la cinci minutzele departare.
M-am uitat, la lumina palida a becurilor galbui cacacioase ( cine dracu o fi ales culoarea asta?), pe jos. Frunze, sute de frunze erau inghesuite-n trepte, parca stateau la coada la ulei pe vremea lui Ceashca ...... sau la ciocolata?
Ce era oribil, cel putin pentru mine, era ca toate erau verzi, parca un verde gri de cenusa, incremenite intr-o pozitie groteasca, unica pentru fiecare, un ADN de frunza verde ..... sloboda!
Si prin fatza ochilor mi s-au perindat instantanee holocaustiene de sfarsit de lume :D
O imagine sfasietoare, copaci stufosi si verzi inghetati in nemurire.

mb1-172

miercuri, octombrie 14, 2009

In carare




Mainile inghetate curg pe pielea alba si fierbinte. Si incep sa curga si lacrimile, la fel de fierbinti ..... pe mainile inghetate. Pentru ca trebuiau neaparat puse in cararea lacrimilor ce cadeau din cer. Ganduri invalmasite, ganduri de a avea, ca vrea si eaaaaaaaa ......

iar-sirnea-383

Uite



Ce mai citesc pe net despre politica, asta numai ca mai scriu unii pe unde mai intru pe bloguri. Si nu pot sa ma opresc din uimire! Vad si simt pe pielea lor ca nu se intampla nimic bun, ca e mai rau ca-n Caragiale, si continua sa se uite, sa fie la zi cu circul, sau cu piesa de teatru cu tarif de neuroni.
Oare de ce? Ca tot nu au cum sa faca nimic! Sau stai ca inteleg!
Si eu continui sa ma uit, desi este inutil! :D

ceatza-191

Cuvant dulce, putem sa-i spunem - de rahat?

Mi-e dor de Venetia! ....... desi n-am fost niciodata!

mb1-242

Pauza de tobe

Se facu miiica, mica si se cuibari la pieptul lui. Ii simti caldura trupului, ii auzi bataile ritmice si calme ale inimii, si ca un prunc in vintrele mamii, cu un oftat de multumire, adormi.

_IGP5217

Papucul Doamnei de mine

Ei, sunt si io papuc o data, nu mai sunt presh :D Unde mai pui ca-i si de doamna! :D. Ma intreb daca mere si neshte aaaaa, ceva alcohohol in el? Oare exista papuci cu toc? Ca mi-ar placea sa ling unul acushica!

Papucul Doamnei

daca te-ai nascut intr-o zi de 3, 12, 21 sau 30

Cine esti? O persoana instabila si imprevizibila, exuberanta si timida in acelasi timp. Nu iti place sa stai prea mult intr-un loc, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe pentru a te simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru tine pentru ca ai impresia ca-ti ingradese libertatea la care tii atat de mult. Esti foarte curio(a)s(a) si ai nevoie in permanenta de lucruri care sa-ti alimenteze curiozitatea.

Destin: Desi puneti totul sub semnul jocului dragostei si al intamplarii, informatiile pe care le acumulati va fac indispensabil din punct de vedere professional. Aveti, de asemenea, o capacitate mare de adaptare si integrare.

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu mai fii atat de superficial(a)! Sa-ti fie mai clara notiunea de fidelitate. Sa nu mai fi imprastiat(a), mai multa rigurozitate te va ajuta in tot ce vei intreprinde.

Sursa http://hazdenecaz4romanians.multiply.com/journal/item/543

4943

marți, octombrie 13, 2009

Zbor ...... deasupra unui cuib de muci! :D



Deci DOUA PUNTE :D ....... randul asta, ca al trecut fu numa' unul

Sunt imbracata pana-n dinti, si am zis bine, si ei :D, dar tot imi clantzane. Am mainile gheatza, a sarit maica-mea-n sus cand i le-am pus senzual :D pe gatutz :))
Am un hanorac pe mine a carui gluga, moda iarna-iarna-iarna-iarna-iarna-mi sta delicat tuflita pana la sprancene pe cap ...... si tot imi tzatzaie poponetzul.
De ce? Pentru ca cinstiti si preacinstiti cetateni care-mi calcati blogul :D, la mine-n casa bate vantul, LA PROPRIU. De fapt nu vantul, uraganul!
Datorita gloriosilor si harnicilor oameni ai muncii de la Eurotech termopane care le-au pus cu picioarele.
Asa ca acum io-mi folosesc mainile sa ma tin bine de aripile fotoliului si iiiiiii, auch, ma doare capul ..... . E o adevarata euforie. M-apuca muza de turul pantalonilor si-mi vine sa compun melod ....... =))))) poiezii vrusei sa zic. Noroc ca n-am pian, ca cine stie ce capodopera ar fi iesit.

Asa ca dragilor oameni ai muncii care nu-si fac treaba cum trebuie, le urez MUIE cu felicitari si panglicutze carcei-late albastrii, aidoma buzelor si manutzelor mele din prezent.
Acestea fiind spuse, ma dau o tzara mai la stanga sa-mi las coama neagra de sub gluga sa-mi fie mangaiata de dulcea atingere a perdelelor fluturande.

Hai sa traim bine!

mb1-048

luni, octombrie 12, 2009

ni MIC

Mda, sunt stearpa, atat de tare ca mi s-au strepezit pana si dintii!
Sunt patetica, de fapt jalnica ...... punct

mb1-083

Dirijorul din umbra



Este noapte. Luminile sunt stinse, dar luna straluceste puternic. Perdelele de matase albastrii in lumina palida a lunii, de la ferestrele inalte, sunt miscate de-un vanticel usor si racoros de vara.
Se simte aerul imbatator si inmiresmat de regina noptii, indeajuns de imbatator ca inauntru se se-ncinda. Frunzele copacilor fosnesc melodii cu intelesuri numai pentru ceilalti, ei din incinsuri.
Se contopesc, un amestec in noapte de soapte fierbinti, mangaieri de matase, copaci si flori, iarba si fiori, carne si sudori, luni palide si tzarait de greieri.



Balada unui greier mic

Peste dealuri zgribulite,
Peste ţarini zdrenţuite,
A venit aşa, deodată,
Toamna cea întunecată.

Lungă, slabă şi zăludă,
Botezând natura udă
C-un mănunchi de ciumafai,
Când se scutură de ciudă,
Împrejurul ei departe
Risipeşte-n evantai
Ploi mărunte,
Frunze moarte,
Stropi de tină,
Guturai...

Şi cum vine de la munte,
Blestemând
Şi lăcrimând,
Toţi ciulinii de pe vale
Se pitesc prin văgăuni,
Iar măceşii de pe câmpuri
O întâmpină în cale
Cu grăbite plecăciuni...

Doar pe coastă, la urcuş,
Din căsuţa lui de humă
A ieşit un greieruş,
Negru, mic, muiat în tuş
Şi pe-aripi pudrat cu brumă:

- Cri-cri-cri,
Toamnă gri,
Nu credeam c-o să mai vii
Înainte de Crăciun,
Că puteam şi eu s-adun
O grăunţă cât de mică,
Ca să nu cer împrumut
La vecina mea furnică,
Fi'ndcă nu-mi dă niciodată,
Şi-apoi umple lumea toată
Că m-am dus şi i-am cerut...

Dar de-acuş,
Zise el cu glas sfârşit
Ridicând un picioruş,
Dar de-acuş s-a isprăvit...
Cri-cri-cri,
Toamnă gri,
Tare-s mic şi necăjit!

Toparceanu Jorjel

a-432

duminică, octombrie 11, 2009

O portie de fulgi



Am revazut la
http://www.kerucov.ro/arhiva_foto_format_video_view.php?video=54
iarna de acum doi ani, de fapt cele 3 zile. Si mi-am reamintit senzatia de atunci. De liniste, de lume multa dezocupata si fericita, comunicarea intre oameni straini, caldura-n toiul iernii, apropierea intre ei si intre ei si pamant, umanitatea, libertatea, aerul curat, simplitatea, revenirea la origini.
Priveam usurinta cu care vorbeau unii cu altii, inregistram melodia glasurilor pe retina plina de alb si ochii-mi deveneau mai clari, nu mai aveam dioptrii :D. Ma imbolnavisem de puritate! Ascultam glasul lopetilor harsaite in zapada, golul de metal de pe strada. Nu se mai auzea absolut deloc zumzaitul constant al cauciucului pe asfalt, nimeni nu mai era grabit ...... ca nu avea cum!
Era sarbatoarea pacii si a linistii, o sarbatoare rurala, care ruleaza rar in Bucuresti!

I-ha-haaaa!!!! Vreau zapada! :) O portie de fulgi ..... aici, nu la pachet ...... cu garnitura de grade ;)

378

vineri, octombrie 09, 2009

Cifra 3, pentru mine

Frumos e sa fii tanar! :)
Ecsalenta ultima parte!



Sar'na Floricico! :)
Cifra nasterii! Cica asa-s IO! :D

3. Imaginativii
Personalitate
Inspirati, plini de vitalitate, sociabili, veseli si entuziasti, cei nascuti pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalti emotiile, mai ales in dragoste si in arta. Au charisma, gratie, stralucire. Sunt imaginativi, au simtul culorii, scenei, micului si marelui ecran. Scriu frumos. Buni comunicatori, se descurca minunat in negocieri si vanzari. Inteligenta ascutita si spontana e dublata de o mare sete de cunoastere.

Defecte
Superficialitate, nestatornicie, toane, frivolitate, nerabdare si tendinta de a risipi, de a trai mai scump decat le ingaduie veniturile.

Dragoste
Reactioneaza viu la stimulii erotici, sunt afectuosi, atragatori si foarte cautati de sexul opus. Se poate sa umble din floare-n floare pana intalnesc partenerul potrivit, dar, cand il intalnesc, ii sunt foarte devotati.

Sursa
http://hazdenecaz4romanians.multiply.com/journal/item/539/cifra_nasterii_si_influenta_ei

cismigiu-267


The trial or Not

Ascultati muzicile baaaaai oameni ai muncii, capi de familii, foarte ocupatilor, gospodinelor ratacite prin cotetul ogaritzei, neimplinitelor ....... :D ....... totul va fi bine!




Episodul Englezeala

Ha! ........ Ha!
But yes, it's a beautiful day, i should better try!!!!!!

mb2-178

De kakat




Tocmai ce vazui o faza la pretenul meu cel mai bun, de fapt singurul :D, da tiviiii. Un nenea facea cacalica :D, pe un veceu cu o usa minuscula, in sensul de putin inalta, daca te ridicai pe varfuri aveai o panarama fantastica.
Si-mi adusei aminte de neste vise d-ale mele in numar foarte dese, cand faceam pe mine, diverse :D. Si fugeam in veceuri publice, ca deh eram in oras ca fetili (oare in ce episod?)
Si nu nemeream decat in felul urmator: usile, la fel de minuscule, dar incepeau de la mijloc in sus :D.
Si ma cacam pi mini!!!!! De altfel ca in general!

Somn usor! :D Vise placute! Pulicile sa te salute! :D

mb2-250

marți, octombrie 06, 2009

Oarba

Mi-am adus aminte de o zi frumoasa de toamna, cand cu trenul am ajuns intr-un frumos oras de munte, de unde de sus de undeva priveam peste el aninata de-o piatra.
Pentru acea frumoasa si calda liniste multumesc!
Si in linistea mintii mele ma cuibaresc! :)


bu-054

una calda si-una rece, functie

Sa umpli un gol.
Cu ce? cu flori?
Si?

Ascultati clipul! E fantastica expresia pustiului explicand cat se poate de serios ca "te iubesc mami, dar nu-mi place de tine tot timpul" ma tavalesc de ras, mooor, cat de simplu si la obect poate sa zica o intreaga polologhie de-a oamenilor "mari" justificandu-se



buc-338

luni, octombrie 05, 2009

Trecut

O muzica nu pe placul multora care mishuna p-acilea!



Hai sa inchinam un pahar ...... de ceai de tei c-un strop de lamaie! Si hai ca trece! Totul trece!
Si supararea, si viata, si tineretea, si ifosele ......
Mi-aduc aminte cand eram bolnava anul trecut, intai am luptat, mult, apoi am renuntat, dar nu m-am gandit o clipa la vacante si calatorii, la iubiri si despartiri, la barbati si salarii ...... numai la mama, nush de ce, ca nu ma intelegeam bine cu ea, dar o vedeam cat sufera si ma durea, haha (amar)
Era frumos afara, dar in camera mea ploua ...... nu, nu ploaia mea draga!
Piticu' venea sa-l iau in brate si sa-l iubesc o tzara cu niste ochi milogi de-ar fi-nmuiat si-o chiatra. Si-l impingeam, ma agasa, o secunda! Imi dadeam seama de ce-i faceam, mai ales cand ii vedeam ochisorii de data asta tristi si neintelegand ce se intampla cu mine de-s asa schimbata.
Ma uitam la el disperata ca nu puteam, dar ii vorbeam, de la distanta.
Si a trecut! De-atunci, nu trece zi sa nu-l iau in brate, sa-l strang la piept sa-i simt inimioara, pentru ca mi-e frica! Daca maine n-o sa mai pot? Ca n-o sa mai fie?! El! Ca n-o sa mai fiu, eu!
Ma rog sa fiu tare si moale altadat', ma rog sa ma iubesc si sa ma accept asa cum sunt, ma rog sa privesc totul detasat dar cu dragoste.
Ma rog sa-mi dau voie sa-mi traiesc viata la maxim, ma rog sa fiu exact la fel, ca si pana acum, pentru ca sunt un om bun!
Nu, nu mi-au murit laudatorii, dar sunt atatea cacaturi in tara asta a oamenilor de cacat, incat simt nevoia sa mai arunc bucati din mine pe net din cand in cand. Poate se ia, poate muzica asta ascultata trup si suflet si randurile mele s-ajute!
Pe timp nelimitat!

buc-252

Vis din noapte cu ochii beliti

asculta cu ochii mintii



2-197

A murit bunica-n baie, cu mana pe ...... oaie! :D



De unde-n iarna aveam enshpe tulifoanie pa zi si nema diferentze, cum se puse de primavara, inmugurira. Nu, nu telefoanele, diferentzele. Si cum inmugurira ele asa, ca deh, venise primavara, facura bum, trosc, fleoshc, pac, poc si explodara.
Si ma trezii cu neshte diferentze de toata frumusetea crescute si telefoane nema.
Iara acu' la ora aiasta din noapte, nu ma lasa sa dorm. Ma tot perpelesc, ca nu-mi poci odihini capul ghini di coarne, ups, de diferentze, ca ma-mpung, in perna :D
Si ma gandeam sa ma duc la doftor sa ma tratez de diferentze. Acu' nush daca sunt cancerigene sau de ce natura or fi?! Au sa ma duc sa ma caute la cap? La fon pisiatru? Sau la funul di oase, sa ma caute-n coarne?
Mai ghini ma duc sa ma caute-n cur sa mai ma simt si io ghini ...... macar pentru ultima oara, ca cine stie cu ce diagnostic m-oi blagoslovi!!!!

Pan-atunci ma tratez la domiciliu ...... cu lamaie ...... shun desht da BITTER!
Cred ca voi face si eu un proiect, se numeste ALCOOLEGRAFIA!

c-193

vineri, octombrie 02, 2009

joi, octombrie 01, 2009

Cu mainile-flori impletite



Am vazut o poza, cu o mandra intr-o padure. Si m-a apucat o sfarsala de stomac!!!!!
Ma uitam cat ii de fain si ma gandeam cum consortul si-a luat consoarta d-o aripa, a-ndesat-o-n masinuta si-au purces la padurit impreuna. Ce lucru normal ..... pentru altii! Ce lucru simplu care-ti aduce atata bucurie si pace sufleteasca ...... privit de mine. Altii nici nu-l iau in seama! Nu-si dau seama ca e un privilegiu, e un dar, sa te poti bucura de viata, spus in cateva cuvinte la fel de simple.
Se vorbeste mult, se dau sfaturi, tot multe. Dar numai daca traiesti singur o mare perioada de timp intelegi, pricepi si nu ti se mai par o lamentare de sine plangerile mele.
Sunt putine lucruri pe care le poti face perfect singur, foarte putine, de exemplu sa mori, sau sa te caci. In rest, omul este o fiinta sociala, pana si barbatul :D simte nevoia permanentei cuiva in viata lui. Altfel ar trai ca un fluturel-el o viata-ntreaga!
Atunci ce mai putem adauga despre fluturele-ea? Ca s-ar simti bine pe o varza? Probabil!

2-103-copy