Photobucket

joi, ianuarie 05, 2006

Lectie pentru barbati!!!


Cum puteti spune ca televizorul strica?.....hai sa va spun o poveste....2 chirurgi plasticieni, buni prieteni, unul casatorit....pacienta mutilata traditional, pentru ca barbatul sa se simta bine....in Somalia....in ce sens mutilata?.....taiat clitorisul cu ciob, ca si de jur imprejurul lui, de o vrajitoare....un fel de castrare feminina. Pana aici e de plans.
Femeia cere refacerea clitorisului pentru ca vrea sa se simta intreaga, vrea sa aiba orgasm.....deci baietii trec la taierea unei portiuni dintr-un deget de la picior si aplicarea intre....!!!unde era nevoie, pentru ca sa fie din nou sensibilitate!!!....apoi, binenteles se procedeaza ca la orice operatie de gen.... se stimuleaza locul....binee, sa se vada daca-i irigat cum trebuie....sa nu se usuce (ranjet) si sa pice!
Fata nu simte nimic si incearca atunci marea cu degetul.... atrage in pat unul dintre doctori, aratandu-i senzatiile care le traieste cand se mangaie singura pe maini, pe sani sau pe sfarcuri....si stupiza! tipul nu reuseste nimic, desi 100% el credea ca satiface toate femeile ce-i treceau prin....(ranjet).....nu va oribilati, sunt chiar cuvintele folosite de protagonisti. Intre timp, celalalt doctor incerca aceeasi faza cu sotia....si ce credeti?....ati ghicit! inca unul care nu era in stare de nimic.
Fata revine la spital.....pentru un control amanuntit....cei doi incearca iara o stimulare, dar degeaba.....infirmiera de pachet ii trimite afara, slabeste luminile, si cu vorbe-n soapte ii spune ca cel mai bun lucru, omul si-l face cu mana lui....si o lasa singura.
Peste cateva minute, ii anunta pe baieti ca operatia este un succes.Mai tarziu cel casatorit ajunge acasa reusind sa-si faca muierea sa aibe orgasm, adormind fericit.....nu stia ca ea si-l imaginase pe celalalt....!!!!!
Deci.... barbatilor, dragilor....nu sunteti indispensabili.....de multe ori sunteti in pat cu EA, si ea e in alta parte

13 comentarii:

Dragos Novac spunea...

Daca e pe bune drame de genul asta raman discrete. Daca nu, cu riscul de a fi considerat insensibil sau _____ (pune tu epitet), povestea ta suna a telenovela. Si io zic ca merge de script pentru genul asta :)

Anonim spunea...

discovery channel huh ? :)
pana la partea cu taiatul clitorisului (inclusiv) am vzt. si eu o emisiune, restul pare sf :)

Anonim spunea...

Draga Dragos, pai cine a zis ca-i adevarata?...."povestea" poti s-o iei cum vrei....
Dear Anonimescu, ( ce mai ma rad!!!)....."restul pare SF"....pai ar trebui sa fiu (again) magulita, daca am stiinta!(ranjet)...ca partea a 2-a cu fictiunea, stiu c-o am, nu trebe sa-mi confirme nimeni...anonimescu? tu esti?
daca da, confirma-mi(ranjet)

boyarul spunea...

Oh, a [re]inceput razboiul sexelor?
Nu stiam.

Anonim spunea...

Nu e nici-un razboi, e pur si simplu o lectie pentru cei cu un cromozom y

Anonim spunea...

Numarul 1: Hai sa nu ne pripim...discutia este ceva mai complexa...de ex. in privinta concluziei finale este perfect valabila si reciproca. In aceeasi masura exista femei dispensabile cat si barbati dispensabili. Acu' daca si unii si altii sunt in totalitate dispensabili...?!? habar nu am;
Numarul 2: Mi-a placut finalul povestioarei. Si daca ar fi sa vorbesc in numele comunitatii de barbati: Multumim mult de sfat! Nu pot spune decat ca ai perfecta dreptate :)Asadar aviz amatorilor...;)

Anonim spunea...

Ar fi multe de discutat pe tema asta...dar daca ma apuc sa dezvolt s-ar putea sa-mi sara unii in cap ca vorbesc din povestiri ( din cauza varstei) sau ca m-am uitat la multe filme..apoi eu as zice ca vb din experienta si s-ar afla prea multe despre mine...Din totdeauna exista "discutii"..ca ce s-ar face femeile fara barbati si barbatii fara femei?...concluzia ca barbatii nu sunt indispensabili..nici noi nu suntem pt ei...dar la urma urmei nu putem trai unii fara altii...

Anonim spunea...

Trebuie sa punctez ceva, ca poate nu s-a inteles....asta a fost pt machomen....nimeni nu zice ca nu exista si lectii pt femei....numa' io cate am primit pana acu'(ranjet)....
Indinspensabilitate, exista pentru ambele sexe.....si fetelor credeti-ma pe cuvant, e mult mai bine fara...nu contesta nimeni ca sunt cateva avantaje(ranjet)....dar, cunoasteti vorba: cind se atrofiaza ceva, restul se ascute sau ca neuronul meu, face pui(ranjet)

Anonim spunea...

De-abia acum a vazut ce-i scris mai sus....sorry
erata:ogarafgan-1
2-dispensabilitate, nu ind

Anonim spunea...

Penibil postul tau, ogarfgan.. care este echivalentul feminin la 'misoginism'?

Anonim spunea...

Ma uit si ma minunez cat sunt de incuiati unii oameni, nu spun ca sunt barbati sau femei, dar e chiar trist....nu stau sa justific nimic, pentru ca nu merita....aaaaa,....adec' nici macar asta!!!!....considerati-ma penibila, inculta sau mai stiu eu cum...nu-mi pasa(scot limba)

Catalina Zaharescu spunea...

Mi-e imi place fotografia aleasa...
Cu cerul acela sangeriu... Vazut si eu episodul respectiv :D

Inteles pe deplin cum sta treaba... dar e valabila si viceversa...

:)

Anonim spunea...

E bine ca nu crezi ca-i valabila doar de o anumita parte chestia asta.

De fapt problema nu se pune daca poti inlocui pe cineva din viata ta, ci cat de usor poti face asta. ;)

Bine, si mai sunt si persoanele pe care nu le poti inlocui, dar aia-s peietenii si cica familia (ramane de vazut) :p.