Photobucket

duminică, ianuarie 22, 2006

onoare







Se ia una bucata Marie de dimineata la prima ora.....se adauga una bucata ger la discretie, una bucata drum de 5 ore mers pe jos, doua bucati carduri 1 GB si 256 MB pline full doar cu 300 de poze, una bucata cutit bagat in gat......se amesteca bine cu 4 prieteni adevarati ..... la sfarsit se drege de gust cu una bucata pizza, una bucata tiramisu si beutura din belsug!!!!(ranjet)
Pofta buna!!!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mai bine stateai acasa...

Anonim spunea...

Foarte misto ultima ! bine ca nu ai stat acasa ;)

Anonim spunea...

Bre anonymous, chestiile de genul asta nu ma deranjaza, daca-ti pui parerea intr-un mod civilizat, ca tot omul care e bine crescut... cand vii cu anonimat si arunci vorbe de doi lei, ar trebui sa ma supere, dar din nou raspund la fel, pentru ca in momentul in care nu ai CURAJUL sa-ti asumi responabilitatea pentru ce scrii si te ascunzi, n-ai nici-o valoare in okii mei, esti nul, nu trebe sa-mi fac probleme pt tine
Lupu, multumesc...pupic

Anonim spunea...

Eu chiar nu pot intelege ce e in capul unui om cand face un comentariu ca a al anonimului. Nu merita bagati in seama. nimic. fara sens. 2 lei. Ma uitam la fotografiile tale si mi-am adus aminte de altele din aceeasi serie ale lui Mircea Vintila. Foarte faine! Imi plac mult. Ultima cel mai mult :) , numai bine!

Calin Andra spunea...

Mie imi place mult a doua, are o compozitie frumoasa iar ultima m-a lasat fara suflare cind am vazut cromatica. Nu stiu ce ai facut dar gheata aceea aurie si reflexia subiectului este minunata. Foarte frumos.