marți, martie 07, 2006

Ham-Ham sau 2XHam


Fost iar la munte.....intre timp am primit si titlul onorific de " cronicar oficial al deplasarilor "....folosesc aceasta cale, sa aduc multumiri si plecaciuni pana la pamant, lidArului nostru spiritual si fotografic, Mr Fred.....se mai puse de-o bere la socoteala!!!....atat ca io tre' sa aberez sa ma simt bine, nu poci scrie adevaruri plate.....haaaaa, cel mai bine spus, tre' sa le photoshopez la greu domnilor....dar o sa incerc....numa' ca sa se eziste o esplicatiunie intre text si puoze( ranjet)....da' numa' de data ista
So, plecat-am( ha? asa s-o scrie?) 9.....cativa din Bucuresti, ajuns Gura Diham....informare: tre' urcat o ora jumate, doua....urluuuuuu!!!!! iar?....bine, nu conteaza, sunt cu gasca mea preferata, n-o sa ma plictisesc....cata dreptate aveam!!!!....si beyond.
Am urcat, zapada, am mai urcat, zapada pana la glezne, mai sus, pana la genunchi, si mai sus, pana la p...... pisicii mei , pana unde mai urca zapada asta? eu m-am descurcat singura, nu-mi vine sa cred, dar baieteii saracutii trebuiau ajutati( ranjet )....eu ziceai ca eram Moise, ei se infigeau pana la DOS....
Am ajuns la Dihamul militar, shoc....credeam ca era capat de drum, dar nu, mai aveam o juma' de ora....de urcaaaat!!!....vajnicii baieti erau terminati....intr-un tarziu am reusit.... drum de doua ore, parcurs in cinci, batute pe muchie....da' ce draq? am venit sa fotografiez, nu sa-mi iasa sufletul...
Finished first act
Second act....vaj, vaj, vaj,viscol, de dis de in da moning 6 o'clock pana cand ne afundaram in padure. Unul dintre noi facuse rost de-o fuga cu o seara inainte....asa ca acum ce-si povesti to himself? s-o puna in aplicare....so Marlen avec le grup tropa-trop la galop, " Treceti batalioane romane Carpatii, la arme cu frunze si flori"....sau in varianta Yellow submarine, " Hey-yo, captain Jack, bring me back to the railroad track" tropa, tropa trop!!!
Eu am vrut s-o iau in alta parte, ei nu, ca nu e bine, ca drumul bun e la dreapta....io nu, ca la stanga....atunci se scoase scula din dotare( ranjet) , adec' patru sutele....binenteles ca la sugestia creierului coordInator Mr Fred, sa videm renumitul de acum , triunghi albastru.....si-l vazuram!!! in directia looooor( imi tzasnesc lacrimile)....am primit cateva cadouri instantaneu, cu dedicatie de la Mr Fred, cu toate ca e de notorietate ca nu face!!!! ( ranjet albastru)
Ajuns masina, pozitia pe spate culcat....mort.....trezit Bucuresti....sculat robotzel cu oki....

11 comentarii:

Anonim spunea...

Cum zicea si "liderul spiritual si fotografic" :D (ce ma distreaza expresia asta) din ce in ce mai bine :)

Dragos spunea...

Tare ma mai distrez cand imi aduc aminte de peritiile prin care am trecut....frumoase pozele..don'cronicar ;) prima si ultima best of ;)

Ps: data viitoare sa iti iei si un carnetel ca sa nu cumva sa uti vre-un detaliu

Anonim spunea...

Marlen, sunt impresionat. Imi plac mult prima si ultima, dar toata seria imi place.
Nu mai e cazul sa va spun ca m-am ofticat ca n-am putut mere...

Anonim spunea...

Jos palaria domne'!!!Daca ratez si urmatoarea iesire dau cap de pereti si aparat la gunoi!Ultima foto este
best off! Bravos din nou!

Anonim spunea...

Greseala la comentariu de la oboseala...se iarta! pup

Anonim spunea...

Multumesc de comentarii la toti...blitzuco, pupic....sper ca te referi la o greseala de cuvant, nu ce mi-ai transmis!!!!...(ma stramb de oki)

Anonim spunea...

frumoasa atmosfera atat in poze cat shi pe langa! bafta shi numai bine!

Anonim spunea...

Votez pentru a 3-a, dar cred ca si a 5-a ar da bine marita.

Anonim spunea...

intreaga serie e superba.preferate: 5.7.8.9.
spor!

Anonim spunea...

Beautiful images! I look forward to seeing more.

Marcelo Vilares

3 Horizons
http://photoblog.3horizons.com

Anonim spunea...

Nice... :)