Photobucket

sâmbătă, aprilie 01, 2006

Picking up the pieces




Am vazut demult, taaaare demult un film in care cresteau niste chestii intr-o sera; chestiile erau extraterestre si germinau sub forma de buline negre, urat mirositoare, scoteau un zgomot asemanator grohaielilor de porc si se umflau sacadat din ce in ce mai mari pana prindeau forma. Aveau o perioada scurta de latenta, care imi pare foarte asemanatoare cu cea in care sunt eu.
Intreba cineva ce caut eu: vroiam sa zic da, caut, dar nu, nu e adevarat, mai rau e ca astept, ca boul si intre timp mi-am schimbat si numele, nu mai ma cheama Marlen, ci Natafleata, pica, para malaiata.
Asa e, de la o varsta incep a pica unele cestiuni si rasar altele, precum santuletele din jurul ochilor!
E adevarat, e superb cand afara, in natura rasar si inverzesc, dar nu doresc asta si la populeishan. Mai ramane sa ma-nverzesc!!!! ca in rest le am pe toate; deci nu mai e timp, helllllooooou???????
Ma vanzolesc intr-o lume care nu e a mea, am capatat certitudinea, greu dar m-am trezit, m-am trezit intr-un desert in care praful imi e aruncat in ochi, iar nisipul indiferent de vointa mea se aseaza dupa cum bate vantul si daca ma uit mai bine in jur......de fapt e pustiu.
Trebuie sa fac ceva, altceva!!!!!!!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Prima poză nu este a ta!
Este dintr-un film, un film de dragoste ... dragoste de viaţă.
Să-ţi fie ruşine că faci fotografii şi nu poze şi nu imagini banale şi şi şi aştept cu nerăbdare următorul post...

Anonim spunea...

Manifesti simptomele clasice ale maladiei geniilor neintelese! Ai nevoie de un turn de fildes in care sa te refugiezi pentru restul vietii pentru a scapa de lumea asta care-ti este inferioara si nu-ti permite o evolutie normala... O lume pustie, in care praful iti este aruncat in ochi, nu?!!...

Anonim spunea...

foarte bune imaginile. n-am citit textul.

Anonim spunea...

Alex saru-mana, ma faci sa rosesc( ma stamb de ochi)
Averse multumesc, era de la sine inteles.
Praf-er te salut din turnul meu de fildes; intre timp l-am finisat; cu geniul meu neinteles nu ma prea inteleg, cred ca tu ma intelegi cel mai bine, stii vorba: noi intre noi geniile ne intelegem, daca nu noi, cine altcineva?(imi sterg sudoarea de pe frunte)

Anonim spunea...

faine momente :)

Anonim spunea...

iti trebuie un pai de care sa te agati...o vodka cu care sa dialoghezi...si un sut in fund(de preferabil tu sa fii cea care da) ca sa iesi din amorteala...ce banala e reteta vietii!

Anonim spunea...

cu pozele vad ca esti pe drumul cel bun! felicitari! textul: cuceritor cum ne-am obisnuit ;)

Lulu spunea...

frumoase imagini. emana libertate.