duminică, mai 28, 2006

Tot IO

Lume pestrita, fete cu burice :| goale da' impopotzonate cu cercei si inele, ezact ca la purcelusi, nu care cumva sa le vina ideea sa rame cu burticelele pe jos asfaltul incins, barbatii la costum negru si cravata, asortate dupa gust cu cateun land rover or mertzan pe masura.
Este vichend si inca se pastreaza traditia invechita a hainelor de duminica. Toti isi controleaza gesturile si pozitia corpului, nu care cumva sa fie vazuti cand isi baga deshtul in nas sau unghia intr-al saptelea molar pe stanga, banca de date ( de ) la geam sau cine stie, in vreo mancarime urgenta prin locuri subexpuse, rar vazute de soare.
Numa' io ma strecor nevazuta, in hainele mele de sarbatoare, nici in dosnic nu ma doare. Pot sa fac tot ce nu pot ceilalti :D, nu se uita nimeni la mine. Am libertate deplina, sunt ignorata total, ceea ce e foarte bine, numa' ce d-abia m-am obisnuit, cu bunavointa.....hmmmmm????
De Sirnea ce sa zic? o intamplare memorabila mie? udat pana la piele in da monin, neavut schimbat haina, pus plapuma pe cap, fotografiat din balcon, vorba unui Fotografu', iesit poze szuper, cauza clantzanit dinti. Ce-o iesit? hmmmm? ma intrebam io tare ca prostu' de ce tot zicea un Fotografu' ca pozele pe ceata suck?.... acuma stiu :D

8 comentarii:

PUSCASIU CRISTIAN spunea...

Enjoyed! Una din cele mai bune serii vazute aici. Sunt cateva superbe. Felicitari!

Marius Muscalu spunea...

great shots, all of them...

ghitageta spunea...

faina serie! bv.Marlen!

Alin Nramtu spunea...

mai, mai... faci ce faci, rumegi si apoi iese ceva foarte frumos. imi plac mult. felicitari!

Razvan spunea...

Faine imagini!

ogarafgan spunea...

multumesc din tot sufletelul meu celor ce mi-au comentat :D

dan spunea...

romania de care mi-e dor... frumoasa iesire, chiar daca ar fi fost fara aparat :)

nu spun care imi plac, ca sunt destule, din toate seriile sirnea

ca sa fiu carcotas, eu incep sa trec la "moodul" fara rame :), adeca ma lovesc de ele intr-un mod care-mi gadila neplacut vizualu' ...

Mihai Savu spunea...

Ai niste dimineti cetoase remarcabile. Imaginile recompun un univers minunat, redat cu caldura.