Photobucket

vineri, iunie 23, 2006

Am cazut..... din pat in mare!!!!

M-am intins, am inchis okii si am lasat muzica sa-mi intre-n suflet.... si m-am pravalit in mare!... la propriu, figurativ vorbind :D.... un pescarus imi tzipa-n ureche " scoaaaaal ogar, scoaaaal ogar", as adauga de la mine "trezeste-teeee fatoooo, din prostie, ca e maaare si te poti pierde-n ea"
Si totusi!!! am sarit si m-am infipt la fereastra: pe deasupra treceau pescarusi, si nu numai, mai faceau si cercuri, tzipand de mama focului la mine. Am dat din cap ca am inteles, si au trecut mai departe.... a ramas in urma un iz de briza, miros de alge, un gust sarat si unul amar de aduceri aminte a ceea ce ar fi putut sa fie si n-a fost.... amintiri din sinapsele infierbantate de halucinatiile unei nebune.
Mai ramane sa ma scutur de nisip.


7 comentarii:

Anonim spunea...

Fata draga,... tu traiesti o drama inchipuita???
(Santem ceea ce gandim, scria un intelept.)
Ce se intimpla aici?
Fuga de realitate?
Realitatea este asa de cruda incat trebuie neaparat sa te refugiezi in... fantasme?
Cred ca in viatza trebuie sa te cenzurezi si cred ca poti sa o faci.Asta daca nu ai ales cumva sa fi un geniu neinteles,...si asta se plateste pe lumea asta si nu pe cealalta cum am vrea multi dintre noi sa platim...( sa cumparam acum si sa platim la anul)
Trezeste-te...trece viatza pe linga tine!!!

Anonim spunea...

Uneori, fuga de realitate e cea mai bună soluţie de moment. Nu trebuie să fii un geniu neînţeles pentru a recurge la asta, ci doar visător şi dornic de alte experienţe decât cele pe care ţi le oferă lumea înconjurătoare. Unii numai astfel îşi pot reîncărca bateriile pentru activităţile reale şi numai aşa pot fi ei înşişi.

Important e să nu exagerezi. ;)

Anonim spunea...

Mai sunset, tu care ma cunosti nu pricepisi, iar Rabitt a inteles perfect.
Multumesc mai Rabitt, cred ca nici eu nu puteam mai bine exprima in cuvinte. Raspunsul tau = al meu pt oricine inclusiv pt sunset.
Imi place muuult sa scriu, si cand imi vine o idee, indiferent cat ar fi de nebuneasca o pun pe tapet.
Ce-am scris aici in text, e un sfert exact ce s-a intamplat pe loc, un sfert punere in scena, creativitate, si un sfert din trairi, un pic exagerate pentru dramatism.
Am explicat, desi asa dispare din mister, pentru ca vad ca inteleg putini.
Este ca un vanticel racoros in caldura asta pentru mine, sa pot scrie, asa genial neinteles :D...dar numa' pt unii.

Anonim spunea...

Îmi place poza muult...

Anonim spunea...

Sarumana Alex, si mie place muuult ;)

Anonim spunea...

ogarrusesc, data viitoare sper să-mi scrii corect nick-ul. :)

ogarafgan spunea...

Pare rau mai Rabbit :">, nu'sh de ce draq am scris asa, si de 2 ori, ca doar ii un iepure... promit sa nu mai gresesc!!! :-P