Photobucket

vineri, iunie 16, 2006

Capshuni off, mai, mai, of, of !!!
























Fusei la fastivalul capshunElor, in Ogrezeni!!! cica aveam sa ma umflu de capsuni si cica ma lasa o masina Speciala ezact acolo.
Masinile iera Speciale intr-adevar, lipseau cu desavarsire, la ducere asteptat o ora, la intoarcere 2 ore, timp in care trecura OPT, toate avand in schimb treaba: pline cu tzigani care aveau de dus-intors diferite probleme personale... pai ce naiba? doar benzina era decontata deja.
Tarani care sa vanda capsuni? pai ce, iera prosti, oameni buni? cum sa vina sa vanda la juma' dA pretz ac'lo? Am vazut doi, intreprinzatori :D care nu dadeau decat cu ladita, si doi cu atatea capsuni cat numeri degetele de la maini, care le dadeau la kil :D.... sucuri calde, bere garla si mititei care nu-i asa! se dadeau de fata cu prostii de la coada, in spate pe la cunoscuti. Cunoscutii ori aratau precum Godzilla, in nr de la 4 in sus, ori erau candizi, cu par lung brunet, ochelari de soare si ranjetul de rigoare, caruia nu-i rezista niciun preacinstit cetatean ce-si castiga cu cinste o paine, asudand in fum, muste si caldura.
Atentionat, adec' oprit din procesul muncii, s-a uitat la mine ca prin sticla o miime de secunda si a continuat nestingherit. Uitasem sa-mi iau ranjetul, si parul lung, si varsta de la costumul celalalt, asa ca no chance.
Ora? taman potrivita de pozat, mijlocul unei zile superbe cu soare, stralucitor si puternic.
Una peste alta nu are de ce sa-mi para rau, totul a mers struna! .....aaaaa, uitai sa va zic, fuseram DOI!!!!..... fotografi, da' ce credeati?

3 comentarii:

ghita georgeta spunea...

imi place fata motzata!

Anonim spunea...

la 2 place cum verdele si rosul apar si in fundal, in contrast. misto 4 si 5, la 6 prelucrarea mi se pare un pic excesiva. faine si 8, 10, 14, 23 si mai ales 7 si 20. surprins frumos o atmosfera aparte... :)

Anonim spunea...

interesanta atmosfera.Cateva au zone f arse. succes