Photobucket

vineri, august 29, 2008

Printre



Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?
M-a pus dracu' sa ma dau in barci .... si pe masura ce pedalam la ele, simteam ceva ud si rece la picere .... cand ce sa vezi? apa domnilor si doamnelor, apa in care scanteiau cuburile de gheatza ce curgeau lin cu zgomotul specific loviturilor aisbergurilor cand se destrama-n mare-le ocean ..... cuburile paraseau incet, incet inima, lasand gauri in urma lor gri-metalice, in timp ce culoarea-i fugea-n rubinele imprastiate-n barci .... ca da, erau mai multe.
Si ca orice povestire cu inceput, aflai ca exista shiuri, care nu numai ca sunt shiuri, de a caror existentza oricum stiam, dar sunt shiuri de piatra de moara cu fetze de copii nevinovatzi, cu ii si pantaloni de in si sentimente-ncrustate, batute-n cuie de en-shpe.
Iar coltzurile gurii au luat-o gravitational catre pamant, fatza a devenit de marmura alba si timpul a incremenit in nemiscarea dinnoica, placuta-n felul ei de amortzeala crunta, de nepasare, de nonexstentza ..... un soclu pe care sta ceva mititel si-o fatza numai mirare ..... pura.
Unde ti-a fost mintea sirenutzo cand ai scapat margaritarele? acum e prea tarziu


h

2 comentarii:

Octavian-Andrei Brezean spunea...

foarte fain ai surprins ipostaza copchilului!!

ogarafgan spunea...

multzam bre ... pretenarule :)
nu-i asa? ;)