Photobucket

vineri, octombrie 16, 2009

Faliment intelectual

Ma uit asaaaa, cum vorbesc unii, pe anumite bloguri, cu multa intelepciune si nu numai ...... si cand se caca emana tot asa, multa intelepciune!
Si ma uit la mine cata prostie! Sa cred in bunatatea oamenilor! Mai bine ma fac, asa cum si trebuie pentru varsta mea, o acritura, singura, frustrata, necitita ca deh scriu cacaturi, necomentata, ca deh, ce sa te apuci sa-i scrii unei babe nebune, necautata, ca ce rost mai are, e liniste pe front!!!!!! Linistea dinaintea furtunului!
Si dupa ce ma fac toate astea, mai iau si-o prea cinstita muie de tufis, ca tot sunt obisnuita!

mb1-003

sa nu crezi in semne! asta mi-a sarit din prima cand am deschis ...... hahaha, nu, am apasat gresit, ei, oricum, ce feste de cacat iti joaca destinul de secunde, exact de asta aveam nevoie, de liniste!



nu conteaza, revenind la dracusorii nostri


8 comentarii:

Danca Danela spunea...

ma draga madam, cand o apuc printr-o padure si nimeresc intr-un hatis, vad ca vine si sara si nu am nici busola, ma intorc si caut alt drum.....pai daca-mi place strada cu castani si am chef sa ma plimb pe ea , da` de cate ori ma plimb ma bombardeaza cu castane un pushti , cu sor-sa , cu nefericitu de var`su si alti 7 slabanogi lipsiti de vitamine din borcan,nu pot sa gasesc eu o strada cu copaci cu frunze, care sa-mi si placa?

ogarafgan spunea...

mai Dancutzo, nu ne cunoastem, nu ne-am vazut niciodata, nu ne stim secretele ( din cele mai intunecate locuri )da' da' da'(balbait) bine zisasi! :))
sar'na, ca tocmai imi scoteam cu penseta surplusul de buturugi din capul asta rural de ogaritza neimplinita cand trebuia care este! dar niciodata nu-i prea tarziu, implinii 55, sapamana asta, si mai sunt cateva :D pe care nu le insir acilea, ca nu da bine ..... mai bine iau, decat sa dau :))

hai sa traim bine ca-n seara asta o fac lata, lunga si zaluda ....
>:D<

Danca Danela spunea...

hai ca traim bine , de ce nu recunosti
si stii de ce nu m-am balbaiit , cum zisaesi dumitale mai din vreme? Pen ca la dumneata aci, ma simt ca la un pretin , intelegi ...sora mea? Tu te dai mare cu 55 ai tai:), pai stii cat traiau oamenii cand nu era pamantul poluat? apucau mia de ani !

Depolueaza gandurile cu ajutorul Lui Dumnezeu si bucura-te de firea copilaroasa de care:) fa tu ce vrei , nu ai cum sa scapi.
Razvratita si incruntata cu caldura care da, se simte dincolo de piedica asta virtuala , dumitale esti in firea copiilor

te imbratisez asa cum esti


p.s.stiu si copii care injura:)

ogarafgan spunea...

Si eu stiu! Da' injura intelectualiceste :D, nu ca mine, haiduceste =))
Si implinii 55 de kilograme sora mea, acu' am forme :)), ca anii spusai pana acu' de mai multe ori, mai zic o data sunt NUMA' :)) de la patusopt incolo, adica 48 :)
Si multzam ca te simti ca la un pretin, ca spun gurile rele ca voi nu ma cunoasteti ce-mi poate pielea, d-aia ma ridicati in slavi ..... eh, sa fie sanatosi, ca io sunt cum zici si matale: fire de copil, cu gura mare ce-i drept, dar pura rautate cum am vazut prin alte bloguri n-am, ata ete, ce sa-i faci?!
Si eu te strang Dancutzo in brate, rau, ca chiar aveam nevoie de un pretin :(

Unknown spunea...

Hop si io!
Da' nu ma bag la discutie... ci doar vreau sa laud poza.
Care-i faina si cu tilc...! (sau talc)

ogarafgan spunea...

Multumesc domnu' Popa! Nah, nu are talc (hahaha, luat cum e scris)

Danca Danela spunea...

,,Dacă timpul ar fi avut frunze, ce toamnă!`` iti scriu din partea unui prieten , ba nu , a unui iubit :)

,,Eu sunt o frunza. Parca tu nu stii ce este aceea o frunza? Tu cunosti frunzele copacilor si prin aceasta le si stapanesti. Insusi timpul cunoate frunzele copacilor si le stapaneste. Cand timpul,dinafara frunzelor,se face toamna,ucide frunzele. Cand timpul se face primavara,le reinvie. Dar timpul el insusi ar trebui sa fie o frunza ca sa elucideze frunzele.``

p.s. da, ma balbai si zic stiam de pashopt , da nu ntelegeam ce e cu shinzeci si shinshi.....asadar acu inteleg 55-48= 7 Marilnela Cornelia are 7 ani, iar Ana are mere. :)

ogarafgan spunea...

:)) si Danutz pere, perle, micshunele, Marinele caio mi-s Marilenica :P
multzam de vorbe bune aghen, Dancutzo :)