Photobucket

miercuri, octombrie 14, 2009

Papucul Doamnei de mine

Ei, sunt si io papuc o data, nu mai sunt presh :D Unde mai pui ca-i si de doamna! :D. Ma intreb daca mere si neshte aaaaa, ceva alcohohol in el? Oare exista papuci cu toc? Ca mi-ar placea sa ling unul acushica!

Papucul Doamnei

daca te-ai nascut intr-o zi de 3, 12, 21 sau 30

Cine esti? O persoana instabila si imprevizibila, exuberanta si timida in acelasi timp. Nu iti place sa stai prea mult intr-un loc, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe pentru a te simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru tine pentru ca ai impresia ca-ti ingradese libertatea la care tii atat de mult. Esti foarte curio(a)s(a) si ai nevoie in permanenta de lucruri care sa-ti alimenteze curiozitatea.

Destin: Desi puneti totul sub semnul jocului dragostei si al intamplarii, informatiile pe care le acumulati va fac indispensabil din punct de vedere professional. Aveti, de asemenea, o capacitate mare de adaptare si integrare.

Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu mai fii atat de superficial(a)! Sa-ti fie mai clara notiunea de fidelitate. Sa nu mai fi imprastiat(a), mai multa rigurozitate te va ajuta in tot ce vei intreprinde.

Sursa http://hazdenecaz4romanians.multiply.com/journal/item/543

4943

2 comentarii:

Danca Danela spunea...

lasati, nu va mai stricati ochii sa cititi cum sa fiti , mai ales ca cine va scrie acolo, nu va cunoaste nici macar un pic din cat va cunoasteti dvs

fiti ca dvs, ca esti frumoasa asa, ca sunteti frumoasa asa

ogarafgan spunea...

Multzumesc Dancutzo dumneavoastra! :D
Si tu esti frumoasa, am vazut io!!!!
In poza aia cu spatele! :))
Acu sa-mi spui cu buzele cum stai? C-aveai mana la gura! :)
Ca cu sufletul stiu! :)