Photobucket

marți, octombrie 13, 2009

Zbor ...... deasupra unui cuib de muci! :D



Deci DOUA PUNTE :D ....... randul asta, ca al trecut fu numa' unul

Sunt imbracata pana-n dinti, si am zis bine, si ei :D, dar tot imi clantzane. Am mainile gheatza, a sarit maica-mea-n sus cand i le-am pus senzual :D pe gatutz :))
Am un hanorac pe mine a carui gluga, moda iarna-iarna-iarna-iarna-iarna-mi sta delicat tuflita pana la sprancene pe cap ...... si tot imi tzatzaie poponetzul.
De ce? Pentru ca cinstiti si preacinstiti cetateni care-mi calcati blogul :D, la mine-n casa bate vantul, LA PROPRIU. De fapt nu vantul, uraganul!
Datorita gloriosilor si harnicilor oameni ai muncii de la Eurotech termopane care le-au pus cu picioarele.
Asa ca acum io-mi folosesc mainile sa ma tin bine de aripile fotoliului si iiiiiii, auch, ma doare capul ..... . E o adevarata euforie. M-apuca muza de turul pantalonilor si-mi vine sa compun melod ....... =))))) poiezii vrusei sa zic. Noroc ca n-am pian, ca cine stie ce capodopera ar fi iesit.

Asa ca dragilor oameni ai muncii care nu-si fac treaba cum trebuie, le urez MUIE cu felicitari si panglicutze carcei-late albastrii, aidoma buzelor si manutzelor mele din prezent.
Acestea fiind spuse, ma dau o tzara mai la stanga sa-mi las coama neagra de sub gluga sa-mi fie mangaiata de dulcea atingere a perdelelor fluturande.

Hai sa traim bine!

mb1-048

2 comentarii:

Danca Danela spunea...

Tot ruloul pus intre geamuri era mai prietenos cu frigul

ogarafgan spunea...

da, dar acuma avem termopane! evoluam la mai prost! inlocuim lemnul, naturalul cu plastic ... distrugem cei cativa copaci care mai sunt in bucuresti si petecele de iarba sa turnam asfalt, si asfalt, si asfalt
offfff!!!!!
oare numai de la mine se vede ca ne ducem la vale? ca si omenire