Photobucket

duminică, noiembrie 29, 2009

Planeta sunt eu

pamantul meu

Daca as fi Pamantul pentru o zi ce le-as spune oamenilor? In primul rand nu cred ca ar ajunge o zi sa-mi vars tot naduful. In al 2-lea, cat de obiectiv as fi, pornind de la premiza ca am fost om si voi mai fi iara dupa cele 24 de ore?!

_IGP5163

Si totusi, daca as fi pamant, asta ar fi, moarta si-ngropata!!! Sa radem si sa ne veselim!
Acum daca cineva ar sufla, m-ar modela, mi-ar darui graiul la ora asta din timpul Pamantului, as tipa de mi-ar plesni plamanii sa m-auda. Cine?!!! Da, exact, ca-n clipul cu batranul si valiza de urla singur pe-un peron in mijlocul multimii preocupate numai de sine.
Daca as avea putere m-as curata singur. M-as tavali prin mine sa va umplu gura, sa nu va mai aud. Mila, intelegere de la voi? Nu mai astept de mult. Sunteti prea multi, prea rai, prea nepasatori ca sa se mai poata face ceva!
V-as spune degeaba ca ma omorati cu zile, si o data cu mine implicit pe voi, pentru ca n-ati auzi sau mai bine spus nu v-ar interesa. "Ce conteaza ce se mai intampla dupa ce mor eu?" Sloganul timpului prezent.
Sa zicem, prin absurd, ca ma pot face auzit si inteles "Auch, ma doaaaaaaaareeeee!!!!!! Ajutoooor!!!! Chiar nu vedeti cat sunt de frumos? Ce mari si rauri si paduri, ce munti falnici inca plini de zapada am? Nu simtiti aerul prin care va dau viata? Nimic nu va misca decat propria piele? Piele pe care simtiti picaturile mele de roua?!

iar-sirnea-453

Va daruiesc atat de multe, nici eu nu stiu de ce! Dar stiti asta! De ce nu le pretuiti? De ce va bateti joc? Nu sunt nemuritoare daca nu le lasati libertatea de a alege, daca nu le curatati si ingrijiti zilnic de mizeria voastra umana! Singur pot trai linistit, pot inflori si inverzi in pace, nu am nevoie de voi, dar din moment ce m-ati napadit si nu mai am incotro, trebuie sa va suport, ce dracu sunteti atat de prosti si nu va dati seama!!!!!!!!
MA OMORATI PE MINE, VA OMORATI PE VOI ! "

2-123

4 comentarii:

Codrin Lupei spunea...

Asa de trist, Marilena, asa de adevarat...si asa de frumos ai scris si fotografiat. Incredibil cat suflet in cuvintele si imaginile tale! O saptamana perfecta sa ai!
p.s. intotdeauna o placere blogul tau, stiu ca nu am prea scris in ultimul timp, nu intotdeauna se potrivesc cuvintele... :(

ogarafgan spunea...

da mai Codrine, ma uitasi, dar is obisnuita cu g(l)uma, asa ca nu-i bai!
e moda Marilena! :)
mutumesc mult de cuvintele bune .... si de trecere! :)

Anonim spunea...

excelente imagini...superbe...

ogarafgan spunea...

multzam madam! :)