Photobucket

duminică, iunie 05, 2005

Ooooof,am un mare of care nu se mai termina

De ceva vreme,daca stau si ma gandesc,de destul de multa vreme am o mare problema.Sigur nu stiu ce inseamna,dar mai bine sa povestesc.
Mi se spune--"Nu sunt indragostit de tine"...buuuun am inteles....dar apoi ma trezesc lovindu-ma pur si simplu gindul,de fapt ordinul de a ma duce la lap-top sa ma uit ca a postat ceva.Eram in bucatarie si aveam treaba....am lasat-o,m-am dus,si ce sa vezi,chiar asa era.Si i-am spus doar,sa ma lase-n pace,sa nu se mai gandeasca la mine.Niciodata intr-o "cestiune" de telepatie,nu exista decat unul singur....sunt intotdeauna 2....cel ce transmite,deci se gandeste la tine,si cel ce recepteaza...daca are ce.
Gandurile astea care le prind din zbor ma termina,pt ca eu vreau sa nu mai existe,le scot definitiv zic eu,si apoi navalesc ca un suvoi din ala plin cu noroi de taraste totul in cale.
Nu cred ca vorbesc numai vorbe,exista intotdeauna o legatura telepatica intre doi oameni care au de impartit ceva sentimente,indiferent de felul lor.
MI-E DOR

2 comentarii:

Anonim spunea...

Referitor la ce ai spus in legatura cu telepatia: si eu m-am gandit de multe ori la asta, mai ales ca stau destul de bine la capitolul receptare-emitere de mesaje. Cel putin asa cred...De foarte multe ori mi s-a intamplat sa ma gandesc la cineva intens si sa ma trezesc cu un telefon de la persoana respectiva. Sau, din senin, sa ma gandesc la cineva la care nu m-am gandit de ani de zile, si a doua zi sa primesc vesti de la respectivul/a. In mod sigur nu e vorba de coincidente. Interesant ar fi de aflat unde tragi linia, fiindca, spre exp, daca eu incep acum sa ma gandesc la tine, nu inseamna ca ma vei "simti". Sau poate ca da, dar numai daca avem antenele bine setate pe aceeasi lungime de unda. Cred ca omul, daca ar vrea, mai ales cei care poseda deja simturi de gen mai ascutite, ar putea ajunge sa comunice telepatic f bine. La un mom dat ma gandisem sa fac un test cu mai multe persoane apropiate: in momentul in care simteam sau credeam ca simt ca se gandeste la mine sa ii dau beep pe mobil. Si invers. Asta era demult, cand eram mult mai infantila ca acum. :D Iti dai seama ce bipaiala generala a iesit.. nu mai intelegea nimeni nimic.
P.S. Merci pt commenturile de la mine de pe blog! ;)

Anonim spunea...

ei daca tot v-am "auzit" pe voi vorbind despre asta recunosc ca si mie mi sa intamplat...nu am vorbit niciodata despre asta deoarece credeam ca intuiesc si ca nu este adevarat...dar sincer ma bucur ca e