Photobucket

miercuri, februarie 01, 2006

Krystal Klear














POST SERIOS!!!!!.....adresat din nou barbatilor prea plini de sine....si nu este nici pe departe scris de o feminista, ci de o FEMEIE.....pur si simplu!!!!
.....n-ar trebui sa explic, dar dupa cum am primit destule mesaje, se esista o esplicatie ( uff, fac ce fac si o iau razna ....iar.....nu pot fi serioasa o secunda cand compun, ha!)
Deci dragii mei, noi femeile gandim mult mai profund in relatiile interumane, aka barbat-femeie....iar o femeie care se crede si cu veleitati sciitoricesti hartistice, si mai si....Asa ca in momentul cand veti mai vedea posturi ca cel dinainte, nu ma mai cadorisiti(pentru cei ce spun ca sunt inculta) cu fraze de genul: "waw, ai nevoie de un barbat!".....sau " iti trebuie un f...utai pe cinste"....sau "saraca, deh, la varsta ei e singura, d-aia o ia razna, ca n-are masculu' ( feroce) langa ea".....sau " in loc sa devina mai matura, viseaza mai rau"
......nu-i nimic rau in a visa....cei care pot visa inca, dpmdv sunt deosebiti, nu stau sa explic in ce sens....desi....cum sa va spun?.....traieste in realitate si devii plat.....asa, nebun, barem creezi ceva....nu stiu cat de bun la mine, dar stiu ca la altii a mers destul de bine.
.....cand scrii inventezi mult, din nevoia de povesti, din nevoia de comunicare, din nevoia de impartasire a unor experiente imaginare
.....iar daca povestesti lucruri traite de tine, este din nevoia de a le transpune pe hartie, de a exprima frumusetea sentimentelor amestecate simtite pentru cateva clipe efemere, din nevoia de afectiune nu de sex.....nu contesta nimeni valoarea unei harjoneli sexuale de calitate....cu finalizare!!!....acu' depinde de protagonisti....
De data asta nu ma lungesc, nu demult spunea cineva ca prea imi pun sufletul pe tava....mda,cam il pun, dar nu ma afecteaza cu nimic.....am fost antrenata biiine, sa nu mai ma doara, sa nu mai simt, decat in fanteziile mele.....care again, nu sunt sexuale.....aaaaa, nici cu rahat, ca tot veni vorba.....sunt UMANE, profund simtite, niciun pic gandite.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Interesante prelucrari. Ultima si prima imi plac cel mai mult.

Anonim spunea...

Frumos domne frumos.
Comentariile sunt delicioase [rânjet]

Anonim spunea...

Imi plac pozele astea. Mai ales 2-5 si ultima. Nr 2 si ultima mi se par chiar bune rau. Si daca-mi permiti o mica critica, unele dintre prelucrari mi se par putin cam agresive. Imi place tenta grafica pe care le-ai dat-o dar apar si unele lucruri cam deranjante, cum ar fi copacii albi sau o aura laptoasa in jurul ramurilor. Oricum, reusite! :o) Spor in continuare!

Anonim spunea...

Multumesc Geiutza de comentariu, la fel si celorlalti....criticile sunt bine-venite, cat sunt spuse cu bun simt.
....tenta laptoasa si ramurile albe asa le-am vrut, sa sugereze chiciura aia din diminetile geroase de iarna...

boyarul spunea...

Te rog sa imi spui si mie (pas cu pas) cum ai facut in photoshop ramele acelea negre cu alb. Sunt simple si de efect, in acelasi timp.

Multumesc mult .... & astept un mail pe adresa boyarul in "tara" celor de la yahoo PUNCT com