Photobucket

vineri, mai 05, 2006

Frica








Cateodata ma sperii, da, ma sperii eu pe mine. Imi dau seama ca simt anumite lucruri, nu-mi dau seama de ce le simt, mai ales ca nu vreau, ma exaspereaza. Ieri ca tot omul dormeam si eu, si nu visam decat o singura chestie, care se tot repeta, nu spun ca nu era bine, chiar era fain, dar cand se intampla numai in vis, it sucks..... si de ce se intampla intr-o anume zi? si daca eu nu m-am gandit la faza, inseamna ca faza s-a gandit la mine, de am visat-o? ha, ha, ha, ha, ha, pot sa fac un pic pe mine de ras? auzi sa se gandeasca faza!!!! deja mi-e lehamite, sper sa ma slabeasca, pentru ca nu vreau sa mai simt nimic, n-am chef de perceptii extrasenzoriale, nu cred ca-s atat de beata sa mi le induc singura in inconstienta mea, cica subconstientul, asa ca sper sa dorm linistita de acum incolo.
Aseara am vazut un film cu Angelina Jolie ( parca asa se scrie ), si ma intrebam oare de ce imi place atat de mult, la fel de mult ca si de Julia Roberts? si mi s-a aprins beculetul: amandoua au gura mare, la propriu, si buze groase, iar mimica fetzei este de copil razgaiat; nu sunt frumuseti mortale, nici macar frumuseti, sunt ca o boare de primavara in arsita verii sau ca briza marii peste aburii ce se ridica din nisipul plajei distorsionand realitatea.
Ce legatura au cele doua povestioare? maybe none..... sau poate frica de cunoscut..... de necunoscut.... sau poate raznereala, pe campii

3 comentarii:

Ionut spunea...

poza 5 ai nimerit-o! pot spune ca e cea mai reusita dintre toate. restul sunt prea triste (ca sa nu zic ca nu-mi plac deloc)si a cincea nu are ce sa caute in seria asta.

Radu spunea...

hei, scuze ca scriu in comments fara sa comentez direct postu asta... dar nu ai o adresa de email pe nicaieri.

m-am plimbat pring blogul tau.. am citit am vazut.. si mi-a placut. vreau sa te intreb cum functioneaza fotgrafiile tale... cu copiraitu. pot sa le folosesc online (de ex sa le pun intr-un... blog sa zicem) daca iti cer permisiune pt fiecare, sau poti sa imi dai un fel de dispensa... in care o pot folosi pe oricare daca zic ca e poza ta...

nu stiu cum functioneaza chestiile astea. dar nu vreau la inchisoare. (de fapt aia ar fii interesant... dar de fapt vreau sa primesti tot creditul pe care il meriti pt fotografiile tale.)

s

ghita georgeta spunea...

imi plac pozele 1,4 si ultima.